Názory čitateľov


Názory k článku:
Vláda by mohla znižovať deficit bojom proti tieňovej ekonomike

2. 12. 2019   anonym
Keby u nas v kolonii, nevladla konstitucna kleptokracia, co rozkrada vsetko, co sa vybere na odvodoch, daniach a poplatkoch, chapal by som aj boj z ciernou a sedou ekonomikou.
Ak vsak marginalnu sedu a ciernu ekonomicku ceinnost, pachaju oligarchovia, pribzny a blizky oligarchie, tak mam pocit, ci nejdu proti sebe samotnym, alebo proti svojim blizkym.
Je to znacne schyzofrencke a abnormalne spravanie sa vykonnej kleptokracie, podobne ako ked tabakove firmy, sa chcu pripravit o zisk, nejakou antikampanou, alebo znizovanim objemu vyroby, ci pestovania tabaku.
Aj v liehovare, je mozne vyrbat sirupy a musty, ale nebude to taka sranda, ako z liehom.
Mimo ine, ak sa nad tym vazne bude uvazovat, tak najvatsi neplatici a dlznici, sebe samym, je stat, statne firmy a statne organizacie, pripane firmy obchodujuce zo statom, participujuce na statnych zakazkach, alebo statnej loterii, pripadne na statnej vystavbe.
2. 12. 2019   Frantisek Nahnevany
Márna snaha.
Pri tzv.DPH /pri tzv.dani z pridanej hodnoty/ sa kumulujú a budú sa kumulovať z roka na rok vyššie a vyššie straty. Od roku 1993 boli a sú to miliardy SK, od roku 2009 Euro. Stovky miliárd SK, od roku 2009 Euro.
1/1