Názory čitateľov


Názory k článku:
Fenomén Čierny piatok a jeho pomoc ekonomike

30. 11. 2019   Aktuálne Spravodajstvo
Čierny piatok v Londýne: Poliaci zase vyčíňali - agresívny Poliak včera brutálne zaútočil klom z narvala (tá slovanská primitívnosť !) na zaslúžilého člena Alkajdy - britského občana Usmana Chána, ktorý sa chcel mierumilovne zúčastniť na odbornej kriminalistickej konferencii vo Fishmongers Hall. Bohužiaľ sa mu niektorí okoloidúci nabodli na nožík, ktorým si chcel nakrájať desiatu a policajti, ktorým trvalo hodinu kým mu prišli na pomoc, ho omylom zastrelili, pomýliac si ho s poľským zurvalcom - napriek tomu že mal hustú čiernu bradu a aj výbušný opasok. Policajti, ktorí Usmanovi včas nezabezpečili demokratickú humanitárnu ochranu - napriek tomu, že mal po predčasnom prepustení z väzenia za teroristické aktivity elektronický náramok (mal byť pKrálovnou pasovaný za Lorda pre ľudské práva) - budú samozrejme potrestaní a ostatní primitívni Poliaci budú v rámci Brexitu vyhostení. Táto východoeurópska agresia je v srdci demokracie absolútne neprípustná a Veľká Británia nebude trpieť aby bezpečnosť jej islamských občanov bola ohrozovaná, pretože sloboda nosiť výbušný pás je garantovaná Šáriou a ostatnými britskými zákonmi.
30. 11. 2019   Demokratické Rekacie
Viedeň: Členovia kartelu OPEC odsúdili zverský čin poľského agresora,lebo len zvieratá útočia na bohabojných žiakov Mohameda, oblečených do národného kroja vo forme veselého výbušného opasku klami, ako diviak. To je nehygienické, je to výsmech ochrany živočíšnych druhov a nepochybne to spôsobuje aj globálne otepľovanie s uhlíkovou stopou (no možno nie, ale na emisných povolenkách sa tak super zarába, že by bolo nedemokratické nespomenúť aj toto riziko).
A aby si džauri nemysleli, že to je len tak, z uvedených dôvodov bude cena ropy od 1.XII. zdvojnásobená !
K stanovisku OPEC sa pridal aj islamský starosta Londýna, Usmanov brat Sadik Chán,ktorý požaduje pitvu narušiteľov, aby nožík mohol byť vrátený rodine v celku. POznamanla, že hoci je ochotný svojej moslimskej krajine slúžiť zadarmo - lebo 143,911 Libier ročne je fakt almužna - keďže toľko sa v Saudskejj Arábii zarába mesačne a bez roboty - v tomto prípade bude Usmanova rodina žiadať primerané odškodnenie. Britský minister financí - moslim Sajid Javid s návrhom súhlasí, aj keď stopnutie sociálnej podpory pre komunistických prísťahovalcov z východnej Europy asi na toto drobné humanitné gesto zmierania zrejme stačiť nebude. Nuž, tentokrát sa asi budú musieť uskromniť aj nikeotrí lordi Jej Veličenstva. Allahu Akbar !
29. 11. 2019   xxx
Čierny piatok zúri už pár týždňov. Najlepšie sú akcia končí dnes v noci ... zajtra pozriete a akcia opäť konči o XX hodín v noci.
29. 11. 2019   Dig
Tento rok som nekúpil nič. ;) To je dôkaz, že marketing už na mňa nezaberá :).
1/1