Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovenské investičné zlato žiada Fico vrátiť naspäť na Slovensko

6. 12. 2019   anonym
Robo je diletant. Cena nášho zlata od vojny vzrástla mnohonásobne, to je ľahko overiteľný fakt. Okrem vlastníctva, Slovensko so svojim zlatom obchoduje cez swapové operácie, takže má aj nejaký ten zisk z obchodovania. To je ten zisk, ktorý sa Robertovi máli. Asi si Robko myslí, že keď zlato bude v trezore NBS, swapové operácie budú úspešnejšie. Svätá prostoto.
5. 12. 2019   spravodlivy
Ficko potrebuje na novy kvartir.Už nie je s čoho kradnut,tak potrebuje už aj to
zlato.Ved mu koncia jeho zlate casi.
2. 12. 2019   divanek@gmail.com
S uložením zlata nie je problém. Bude uložené na Súmračnej. V noci ho bude strážiť Fico nakoľko tam prespáva a cez e) Bodorova BONUL. A budú to robiť ako sme na nich zvyknutí gratis
29. 11. 2019   Zlata zila
Otazka je kde chce fiko zlato ulozit. Ak v NBS ako tvrdi, druha otazka komu patri NBS .
29. 11. 2019   radoslav
Fico je podvodnik, mafian a viac sa mu neda verit. On nas svojimi krokmi posiela do praveku.
28. 11. 2019   Výsoké Financie a Nízky Švindel
Investičné zlato nie je skutočné - kovové - zlato, ale zmenky (papieriky s rubom a lícom) pomenované "Investičné zlato".
Kočner a Rusko - či Ducký na večnosti - by zrejme vedeli vysvetliť podrobnejšie.
Dnes už v skutočnosti ani ten papier netreba, stačí zopár elektrónov v klopných obvodoch pamätí počítačov, alebo zopár zmagnetizovaných domén na rotujúcich platniach počítačových diskov.
Veď aj platobná karta nie je nič viac a nič menej, než to číslo, ktoré je na nej napísané a ktoré naťukávate do počítača, keď kupujete chlieb v AliExpress-em :)
So zlatom má Invetičné zlato spoločné len to, že sa spravidla za zlatý kov kupue, ale kupujúci už nikdy viac žiadne kovové zlato neuvidí :)
Inak by to nedávalo žiaden demokratický zmysel.
Že prášim komunistické bludy z Kremľa ?
No tak si vygúglite Bretton-Wood, keď Nixon vypiekol s Francúzmi, aj Angličanmi, ktorí si podobne - ako Fico - prišli vybrať kovové zlato za zlatom krytý USD :)
V noci zlaté krytie zrušil - lebo sa mu minuli prašule na vojnu vo Vietname - a ráno sa hostí spýtal, že načože pricestovali ?
As easy as that.
A truhlík Fico si mädlí ruky lebo iste už najal flotilu náklaďákov na sťahovanie 31,7 ton osobných predmetov po voľbách (zrejme do svojho vinohradu v Krasňanoch - teda ak nie je naplánované, že tá zásielka pôjde cez Belize, kde už možno čaká 31,7 ton stavebného odpadu - uhľadne zabaleného v slušivých vreckách s trikolórou :)
29. 11. 2019   Financny instrument
Videli ste uz 31 ton zmeniek?
"Investičné zlato nie je skutočné - kovové - zlato, ale zmenky (papieriky s rubom a lícom) pomenované "Investičné zlato".
Pisu tu ludia, co nevedie, co su to financne istrumenty. Pravda je taka ze z 1,3 mld hodnoty fyzickeho zlata sa da pri trocha sikovnosti predat 100 nasobok hodnoty "zlatych etf". A z toho sa dalej daju asi robit derivaty. Cize je na to pravdepodobne velka paka. Po vrateni podkladoveho aktiva ostane iba paka(riziko pozadovania dodania fyzickeho aktiva)
28. 11. 2019   vladik
Hej,treba ho doviesť aby skončili ako "zhrdzavené" platinové sitka.To už asi sa nič nedá v tejto krajine ešete šlohnúť....
28. 11. 2019   koks
ake zlato ved vsetko prejebala demokracia
28. 11. 2019   Opovazlivec@gmail.com
Co tu ten curak stale drbe ludom mozgy
29. 11. 2019   Dig
Ako si tak všímam cieľom SMERu SD je navymýšľať plno takýchto hlúposti do volieb, aby zabavili voličov, kým oni budu kradnúť.
28. 11. 2019   trader
Pozrite sa na graf ceny zlata.Pred 20 rokmi bola cena zlata 300 dolarov za trojsku uncu.Teraz je 1455 dolarov za uncu.To je narast skoro o 500 % co je ročne 25 %.
To je daleko od 0,2 % až 0,4 % čo tvrdí Fico.
Ale jeho voliči mu to zožerú.
29. 11. 2019   Dig
Jeho voliči máju ledva IQ 50 a to nestačí ani na základnú matematiku.
1/2staršie