Názory čitateľov


Názory k článku:
Dodržiavate svoje investičné zásady?

1. 12. 2019   erik
minule jeden mudrc rozpraval, ze ludia na slovensku oblubuju podielove fondy... boze, boze... a ze ludia investuju aj 35 eur mesacne... boze boze... vynos 1,5 percenta... a po desiatich rokoch sporenia nastane kriza a pridu aj o tych 1,5percenta... no biznis jak svina... ktory chuj uz len da aj keby milion do podielovych fondov s tak mizernymi vynosmi cca 3,5 priemerne rocne, minus 19 percent dan.. len blbec... lebo jedine co riskujem, ze raz pride aj o tie svoje nazgrlene peniaze... len blbec investuje za take uroky a to sa ako som pisal este zdanuje a platia sa poplatky... ale asi ludia musia narazit, aby vedeli, ktora bije
1. 12. 2019   Koza Ostrá
Já ti nevím Karle, ale mám taký pocit, že vám čoskoro ľudia spočítajú tie "investičné zásady" - ale hlavne to, ako ste znásilnili demokraciu a spravili z nej kurvu.
Lebo náš Kočner s Počiatkom, Trnkom a ostatnými maznákmi nie sú žiadne výnimky, ale Európsky Mor Svíň, ktoré sa tak zakúsli do koryta, že im očné zuby prerazili mozog.
Lebo to isté je na Malte, kde práve za efektnejšiu vraždu novinárky zostrelujú premiéra aj s celou vádou, protibabišovské demonštrácie v Česku už predstihli tie z 1989, Rakušákom sa skrz Stracheho rozpadla vláda a voľakedy mocnú FPŐ posleli do kanála, vo Francúzku šarapatia žlté vesty, v Británii psychopat Jonson a v Nemecku čokosro obnovia faklové pochody ...
Na druhej strane je pravda, že pár miliónov nespokojných občanov v "demokracii" kriminálnikov nič nezaváži a musí prísť nejaký silnejší impulz. Ideálne vzbura tajných služieb a ozbrojených zložiek (ktorá položila KSČ), podlomenie nôh hlineného obra (obľúbená kríza z Wall Street - alebo kolaps štátu, ktorému nestačí ani 23000 miliárd zahraničného dlhu - prípadne nejaká prírodná pohroma (teda väčšia).
Každopádne chýba nejaká nová ideológia a príslušný mobilizujúci vodca - takže to asi bude pekný chaos :(
A možno sa nestane nič :)
Proste psy brešú, ale karavána sa potáca ďalej až po nej neostane ani smrad - ako po Atlantíde, či momozemšťanoch ;)
1. 12. 2019   Starý Somár
Celkom výstižné.
1. 12. 2019   ROBO
Koza, dobre vravíš, až mi je to divnô.
1/1