Názory čitateľov


Názory k článku:
Prosperity Report: Roboty a automatizácia výroby ohrozujú až 62 % súčasných pracovných pozícií

26. 11. 2019   Dedo Mráz
Vám už z tej kapitalistickej "demokracie" načisto drbe :(
Po nesčíselných tisícročiach sa vypĺznutá opica konečne dopracovala k stavu, že nebude musieť nič robiť - a predsa nikoho zotročiť (len stroje) - a namiesto toho, aby sa všetci tešili a jasali na výsostiach - všetci bedákajú a desia sa najkrajšej budúcnosti, ktorá na tejto planéte bola.
A vraj Homo "Sapiens".
Každopádne priamy dôkaz, že neumelá inteligencia v skutočnosti neexistuje.
Pritom každý môže mať všetko čo potrebuje , akurát niektorí by si mohli konečne uvedomiť, že dom so 100 kúpeľňami im absolútne nič neprináša. preto, že majú len jeden zadok a ak sa neprežierajú, tak viac než jeden bobek za deň proste nevyprodukujú :)
Ale ono to príde aj samo, akurát zo dve-tri defektné generácie ešte musia vykapať ...
26. 11. 2019   jojo
koľko si ten robot , tých výrobkov čo výroby aj kúpy ???? pre koho to vlastne bude vyrábať ::?????
26. 11. 2019   fero z BA
Slovensko čakajú vďaka absencii akejkoľvek hospodárskej vízie krajiny veru ťažké časy. To ešte len bude živná pôda pre extrémistov a reinkarnovaných komunistov. Celé snaženie posledných viac ako 10 rokov zo strany vlády sa sústredilo len na rozdávanie financií, ktoré pracne vytvorili podnikatelia. A už teraz to bude Slovensko dobiehať, dobré roky a z toho plynúce financie sa prehajdákali na rôzne ficove balíčky a v ekonomike sa neurobilo zhola nič. Takže ti bude este veselo a populisti budú z toho obviňovať samozrejme EU
1/1