Názory čitateľov


Názory k článku:
Názor analytika k návrhu opatrení NBS na sprísnenie poskytovania hypoték od 1.1.2020

25. 11. 2019   BORAT
Odrodilci, renegáti, odpadlíci, legálna štátna mafia banánového kolonizovaného Slovakistanu, otrokári, ktorí zapredali Slovensko a jeho slovenský národ!!! Ak nechcete otrokom pomôcť postaviť sa na vlastné nohy prestaňte im sľubovať krásne zajtrajšky a vyberať od nich výpalné, prestaňte ich už konečne okrádať a miešať sa do ich životov!!! To si vážne myslíte, že Vám otroci všetko zožerú aj s navijákom? Legálnej štátnej mafii nikdy nešlo o dobro či ochranu otrokov, opäť len hľadá spôsoby ako s bežnými obyčajnými ľuďmi vybabrať! To skutočne považujete otrokov Slovakistanu za hlupákov, alebo máte pocit, že sú nesvojprávny? Legálna štátna mafia môže vždy všetko, len otroci nemôžu nikdy nič? Hanba Vám!!!
22. 11. 2019   MM
Najväcsia sranda...ci skor pohroma je, ze vsetky doterajsie a zjavne aj nove a akoze "prisnejsie" opatrenia su absolutne bezzube...su to opatrenia na oko, aby sa v pripade problemov nemohlo napisat, ze NBS nic nepodnikla... ludia budu podstupovat akurat vyssie riziko za vyssie ceny... na tuto situaciu na trhu s byvanim je jediny liek a to bud uryhclit stavebne konania a zmeny uzemnych planov /samozrejme rozumne/ cim navysime ponuku nehnutelnosti a obsluzime ci prevysime dopyt, alebo uz ostava len zastropovat cenu za m2 nehnutelnosti co vsak nie je rozumne riesenie pre trhove hospodarstvo...
22. 11. 2019   dodo
Nbs aj vláda je jedna tlupa nenažrancov a školených hlupákov čo nevedia rátať ani ekonomicky mysliet ved čo spravili? podpora ekonomiky vytlačili peniaze kolko chceli a preto je všetko zdegenerované ako oni.Ľudia 70 percent je ako stádo kam ich žene tam idú,ved si požičajte kolko chcete ked na to nebudete mat tak dáte Bankrot !samá sro čo je vlastne firma stvorená na podvod neručia ničím to len vláda chce takéto podnikanie lebo všetci hore sú SRO a nie súkromný podnikatel kde by mu v prípade krachu ešte zobrali všetok majetok !ukažte mi jedneho politika kto nieje SRO a takým to ludom máme veriť?kde je rovnoprávnosť???
22. 11. 2019   Revolucionar
Problém je že všetky peniaze ktoré máme v obehu boli vytvorené ako dlh, a z tohoto dlhu treba platiť úroky na ktoré nikto nevytvoril peniaze, ak nadobudol niekto pocit že tento systém môže fungovať naveky tak žije v omyle, a najblysia globálna korekcia uvedie veľa ľudí do reality.
22. 11. 2019   jim45
Co ma NBS s tym, ci sukromna banka poskytne hypoteku alebo nie? Potom sukromne banky zrusme, aspon ludia budu vediet pravdu, ako je to s bankami.
22. 11. 2019   _
centralna banka je organ dohladu viac nez banka, viac nez banka v tom zmysle, ako si to bežny obcan predstavuje. cize odpoved na tvoju otazku je, ze s tym ma vela, ak by retailova banka poskytovala uvery hala-bala a ludia by ich nesplacali, asi by si sa nesupokojil s tym, ze banka jednoducho krachne a ked si mal v nej bezny ucet, tak svoje peniaze uz viac neuvidis.
22. 11. 2019   jim45
Ty si mas banku preverit a ked sa dozvies, ze dava hypoteky hala-bala, nemas tam dat svoje peniaze, alebo si ich odtial zobrat. Tak je to spravne na trhu, alebo nie?
22. 11. 2019   -
ano mas pravdu, ale to je len jedna z veci, ktore reguluje, je toho omnoho viac a navyse pri sucasnej financenj gramotnosti nechavat rozhodnutie na spotrebitela je celkom nebezpecne, vid nebankovky, ktorym stacilo dat reklamu do TV a ludia uverili, ze slubovane percenta navratnosti je realne dosiahnut. samozrejme, trhove sily nakoniec upracu, ale za aku cenu.
22. 11. 2019   Dig
Chcem Ťa vidieť ako si to preveruješ!
22. 11. 2019   anonym
Je to riadene spiknutie developkarov, bankstrov a nasej kleptokracie, vytvoreny najma z dovodu hypotekarneho otroctva, ktore az do prasknutia realitnej bubliny, alebo vatsej krizy, uvadza do nutnosti, podrobit sa otroctvu, co najsirsej mase ludskych zdrojov.
Po pruseri vatsieho rozsahu, bude nasledovat chaos a poroba, budu vznikat slumy, alebo dalsi masovy exodus ludskych zdrojov, do krajin, kde svojou pracou dosiahnu aspon na najomne byvanie, ktore je na zapad od nas standardom.
1/1