Názory čitateľov


Názory k článku:
Bisnode: Slovensko má historicky najmenej neplatičov DPH

19. 11. 2019   Jozef
Hlavne je to kvôli tomu, že tých najväčších neplatičov a zároveň aj najväčších vyberačov DPH od štátu začínajú postupne zatvárať. Mohlo to byť omnoho skôr, ale to by nesmeli riaditelia daň. úradov, alebo dokonca finančnej správy a pod. chodiť s nimi popíjať a mohlo byť v štátnej kase o milióny eur viac. Živnostníci a drobní podnikatelia neplatia nie preto, že nechcú, ale preto, že nedostanú zaplatené a nemajú z čoho platiť.
19. 11. 2019   Frantisek Nahnevany
Vyberači tzv.DPH od spotrebiteľov, zákazníkov a vôbec od občanov sú o. i. a predovšetkým daňové subjekty t. j. a o.i.podnikatelia, obchodníci, exekútori, s.r.o., a.s. . . .
Na Finančnej správe /a nie iba tam/ ani netušia kde uviaazne veľká časť tejto nezmyselnej a ničím neopodstatnenej dane, ktorú horeuvedené daňové subjekty od roku 1993 pod zámienkou DPH mámia od spotrebiteľov, zákazníkov a vôbec od občanov.
Na tzv.DPH dodnes vznikajú obrovské straty. Od roku 1993 boli a sú to miliardy SK, neskôr Euro. Stovky miliárd SK, neskôr Euro.
Poznámka.
Osobne mi článok pripadá ako propaganda.
19. 11. 2019   Frantisek Nahnevany
Suma, ktorú spotrebitelia, zákazníci a vôbec občania pod zámienkou DPH od roku 1993 denno-denne daňovým subjektom platia sa rozhodne v plnej výške štátu neodvádza. Štátu sa odvádza, teda keď sa už odvádza, iba zlomok sumy dane, ktorú naivní a nič netušiaci spotrebitelia, zákazníci a vôbec občania od roku 1993 pod ikonou DPH "v dobrej viere" denno-denne platia.
19. 12. 2019   stefan
Co chudaci obcania naskladaju aj mali naplatia. To kurvy politicke rozkradnu ROK co ROK.DPH je najvetsi podvod na rozkradanie po EU dotacioch.A raj pre KORPORACIE.
1/1