Názory čitateľov


Názory k článku:
Ivan Mikloš: Slovensko prežilo po revolúcii najúspešnejšie historické obdobie

14. 12. 2019   Katka
Mikloš je demagóg. Samozrejme, že zlodej si bude chváliť svoj lup, veď zo dňa na deň sa z tých, čo boli v správny čas na správnom mieste, stali multimilionári a miliardári. Nenadarmo sa privatizácii hovorí KRÁDEŽ TISÍCROČIA. Hádam nikdy v histórii Československa politici tak neoklamali a neokradli občanov, ako práve po r. 1989. Neustále predlžovanie veku odchodu do dôchodku, spoplatnenie zdravotníctva a zadlžovanie štátu je spôsobené práve privatizáciou = rozkradnutím majetku v štátnom socialistickom vlastníctve, je to jej priamy dôsledok!!!
27. 11. 2019   pravda_víťazí
Mikloš má pravdu.
27. 11. 2019   mikloš víťazí
pravda má pravdu
19. 11. 2019   spirit 710
tolko sa na tomto uzemi nerozkradlo za poasledných 2000 rokov ako za posledných 30 hlavne zavlady dzurindu mikloša a pomocnika sulika proste svine na pohladanie
18. 11. 2019   ivan.kvc@yahoo.com
Tak to snad nemysli vazne. vdaka tym reformam sme mali 25% nezamestnanost a klesla len vdaka tomu ze statisice su v ramci EU, mame najvyssie danove zatazenie v EU najvyssie ceny v porovani s platmi, nic pre ludi sa nepostavilo ako skolky, skoly, nemocnice atd. byty su nehorazne drahe atd.
18. 11. 2019   milan9
Miklošova transformácia a privatizácia je zachytená v Gorile. Energetickú transformáciu cítime už 20 rokov v cenách energií. Transformácia súdov je tiež ukončená, je sprivatizovaná súdnou mafiou.
Ak to zase zmažete tak to napíšem opäť.
16. 11. 2019   Námestník
Dnes je 17-ty November a od našej šarmantnej pani prezidetntky sme sa práve dozvedeli prekvapivú novinu - citujem: "zmena ešte nie je dokončená".
Škoda, že nepovedal, KEDY už bude konečne dokončená, keďže nejako stále nevidno nejaké svetielko na konci tunela :(
Ale dobre, však aj v živote je cesta cieľom :)
Na druhej strane by mladým generáciám možno bolo dobré pripomenúť, že ani komunizmus tu nikdy nebol a dokonca to komunisti ani nikdy netvrdili.
Tiež len - od 1948 - stále hovorili, že "sme na ceste ku komunizmu".
Pripomínam, že 41 rokov sme poslušne pochodovali a potom sme si nabili držky :(
Dnes to už necítiť. ale desaťročie od 1990 do roku 2000 bolo doslova katastrofálne - zhruba ako po prehratej vojne.
A pravdou je, že sme vlastne vojnu naozaj prehrali a to aj s bezpodmienenčnou kapituláciou.
Našťastie víťazi boli súcitní, a len 10 rokov nás nechali variť vo vlastnej šťave - potom prišli investície a almužny z EU, vďaka ktorým sa dnes máme naozaj dobre (no možno nie všetci - ale sú ľudia, ktorý sqa nemajú dobre nikdy - a na druhej strane niektorí sa majú viac než kráľovsky - a dokonca ani nie sú podvodníci, lúpežníci, zlodeji, slizúni a agenti všetkých možný a nemožných služieb (pozdravujem ESET :)
Každopádne by už bolo načase tú demokraciu dobudovať, lebo čas beží 40-ka sa
nezadržateľne blíži ...
Takže pozor na ciferník - už aj onakavejšie systémy si namlátili makovice ;)
PS pani prezidentka spomenula aj, že "riskovali stratu štúdia, stratu osobnej slobody, stratu zamestnania". No schválne - dajte nejaké konkrétne mená - je viem len o Čarnogurskom, ktorý naozaj vtedy bol v base (ale za niečo iné). Z podniku kde som robil chodila na námestia polovička. Ale ak by boli niekoho za to vyhodili, či zavreli, tak by som o tom musel vedieť (mali sme 450 zamestnancov). Pravdou je, že polícia niektorých vypočúvala - ale to robí polícia po celom svete - a často ďaleko drsnejšie (dokonca aj u nás).
Takže Vallo má zrejme pravdu - policajti v tej revolúcii skutočne boli nežní :)))
16. 11. 2019   ibot
Neviem, či Ivan Mikloš za Slovensko pokladá iba seba ,svojich spolupartajníkov a privatizérov a či aj ostatný,pospolitý ľud.Nech sa na výčiny svoje,predchádzajúc ich i nasledujúcich garnitúr ide pozrieť do takmer vyľudnených, hladových dolín Prešovského a B. Bystrického kraja, kde sa na 30 rokov zastavil čas a nech tam trošku pohovorí s domorodcami o dosiahnutých úspechoch. Možno že by sa našiel niekto z miestnych,čo by ho z vďaky priviazal k nejakému pútaču, pred vstupom do toho raja,aby ľud vedel, komu ďakovať.
16. 11. 2019   nazor
psycho miklos vedel iba zdrazovat a nic viac ... to dokaze kazdy aj bez maturity. za jeho vlady sa Slovensko rozkradlo daleko viac ako za meciara ci fica ... je to obycajna politicka mrtvola, korej volici na slovensku dali jasne stop a nikdy viac!!!uz ani ta jeho psycho strana neexistuje, preco asi?
15. 11. 2019   Poradca pre privatizaciu
"Ukrajinský parlament schválil zákon o rozprodeji ukrajinské půdy zahraničním investorům a komukoliv, kdo složí na stůl peníze! Limit byl nastaven na 200,000 hektarů půdy na jednoho kupujícího, velký zájem má Saúdská Arábie, která koupila největší ukrajinskou agro firmu! Mezinárodní měnový fond zatlačil Ukrajinu do kouta, bez prodeje půdy investorům nebude žádná další půjčka Ukrajině!"
1/2staršie