Názory čitateľov


Názory k článku:
Česi vedú pred Slovákmi v kúpnej sile potravín, Slováci zase platia menej za základné služby

16. 11. 2019   lenka
Ako moze niekto napisat, ze "Náklady spojené s bývaním" a nedat tam obstaravaciu cenu bytu?
14. 11. 2019   Frantisek Nahnevany
Na Slovensku aj v Česku pri kúpe, nákupe, predaji čohokoľvek si všimnite z čoho resp. z akej sumy prípadne platíte tzv. DPH. Z PRIDANEJ HODNOTY to rozhodne nie je.
14. 11. 2019   @@@
toto porovnanie je často nezmyselne ....všetko je to individualne takže ak niekto tvrdi že sa ma lepšie tak sa ma lepšie ak niekto tvrdi že sa ma horšie tak sa ma horšie obe skupiny maju pravdu ...lebo ide len o individualizmus a v tomto pripade priemer može byť irelevantny kedže chceme porovnať či sa ludia maju lepšie tym padom može len povedať niektory sa maju lepšie iny horšie a iny na rovnako .... je to spôsobene tym že do hry vstupuje viacero faktorov ....napriklad porovnanie ktore niekto vytahuje v članku zaleži od toho čo konkretne kto ako často využiva .... ak ma niekto napriklad neznašanlivosť na mliečne vyrobky potom ho asi mliečne vyrobky nebudu trapiť takže zas to všetko stoji len a len na jednotlivcovy ktory može zhodnotiť len a len svoj pohlad na vec ....takže presviedčať ludi že aj vy sa musite mať všetci lešpie je nezmysel ktory tu robia media a to som nepisal o dalšich faktoroch ako byvanie cestovanie za pracou nezamestnanosť a mnohe dalšie ktore ovplyvnuju tiež to či sa maju ludia lepšie alebo nie
14. 11. 2019   fero z BA
a opät sa porovnáva chromý s krivým?
14. 11. 2019   anonym
Nie, porovnavaju vyvoj po 40 rokoch zla, na urovni 30 rokov ineho zla, pachaneho na obyvateloch povodne jednej, dnes dvoch krajin.
Rozdiel tvori hadam len to, ze v RBM je 12 mil obyvatelov a v Slopakistane je nas len 5 mil.
A este na okraj, vsetky krajiny, maju svojho najvatsieho ch-uja, len v RBM, maju nasho STbAka.
15. 11. 2019   _
a ešte sú na to aj hrdí...
15. 11. 2019   Alda
Pokud se porovnávají dva slováci,pak ano.
Pokud Čech a slovák,pak Čech je a bude vždy ten bohatější,úspěšnějš í.
Nikdy se to nezmění.
15. 11. 2019   majo
No ešte keby si bol z čiech tak by sme ti mohli veriť :)
1/1