Názory čitateľov


Názory k článku:
Útek zo zamestnania: Stávka, ktorá z neho urobila boháča

14. 11. 2019   obchodovanie@gmail.com
26 750 ETH x 1200 ethusd price = 32 100 000 USD. v článku: 1.pozícia: júl 2015
"Za štyri mesiace sa moja investícia 300 000 dolárov nafúkla na 6 miliónov dolárov." Conway dostal nutkanie predať. A predal. V januári 2018. Naplnil sa mu sen všetkých časovačov trhu, dokázal sa zbaviť väčšiny svojej pozície v ethereu za vynikajúcich 10 miliónov dolárov /// 2 poznámky: ad1/ 32 milionov vs. 6milonov je riadny rozdiel, takže musel predávať pri raste, takže žiadny timing ad2/ AKE NUTKANIE? - stačí sa pozerať na graft BTC a LTC v tom čase. LTC zakladateľ predal presne v okolí vrcholu, akože dôvod prepadu sa udával - štart obchodovania BTC na americkej burze CME. LEN sa už nehovorí - že nato, aby cena klesala, musia byť predajné objemy, a CME mala mizerné objemy voči najväčšej crypto-burze,že !!!! ------ takže vidiel silný výpredaj a videl aj predaje zakladateľa LTC, ktorý čuduj sa svete chcel a zobral si ten akože nenávidený USD a zbavil sa všetkých svojich pozícii v LTC. Náhoda? Možno pre ovečky.
14. 11. 2019   netrader
ako to vidim ja:
- ano predaval pri raste, ale timing v tomto pripade je, ze sa dokazal pozicie zbavit co najskor a zaroven s peknym zhodnotenim (predsalen tri deti a strecha nad hlavou)
- 32 milionov by uz bolo mozno cez ciaru, prisiel by nielen o nervy, ale aj o cisty rozum
- ano súhlasím, urcite sledoval, ze sa blizi vypredaj, aj ked tazko povedat, ci sa riadil startom obchodovania BTC na americkej CME, alebo inym "instinktom" ktory sa skryva za slovickom nutkanie...
15. 11. 2019   obchodovanie@gmail.com
Timing je timing, zbaviť sa v angličtine je get rid /POSITION/, get out - UNIKNUT /zo straty/. Timing je predať v okolí vrcholu. To "dokázal" zakladateľ LTC, čo nebola náhoda, a potom LTC išlo do kytek ale postupne sa to zrútilo, super shorts. On sa nezbavoval čo najskôr, skôr to nevedomky urobil ako Soros. //// 32 milionov - pre retail strašne hýbe emociámi, ved ked čítam ten článok, mám pocit že iba skúsil šťastie - niečo ako veríme, dúfame, je to in, atd - proste no nebudeme konkrétny. ALE zarobil preto, lebo to bolo v rastom trende, kedže v článku nepíšu,že zarobil 32 milionov, takže predával pri raste, dalej bolo to podhodnotené voči sentimentu a nemalo to ešte zapojenú verejnosť.
14. 11. 2019   anonym
U nas nemame tento problem.
Utekame do zamestnania a urobi to z nas chudakov.
Bez zamestnania, alebo bez prace, este vatsich.
Ak by na tuto transakciu a obohatenie prisli nase urady, velmi rychlo by tento povodne zamestnany, zistil ako funguju dane a odvody v kolonii EU.
14. 11. 2019   @@@
toto je presne ten nezmysel na čo media lakaju ludi ...jeden pripad uspech o ktorom sa piše a dalšich tisic pripadov neuspechu o ktorych sa nepiše....v podstate je to ako pri loterii o vyhercoch sa piše ale o tisicoch dalšich čo sa tiež o niečo pokusili ale nič nevyhrali o tych nie je nikdy žiadna zmienka
14. 11. 2019   Ajtakta Dostanú
Pekná americká story. O tých čo to nakúpili - keď to vyletleo a potom o všetko prišli, tak sa zastrelili - sa už nepíše. Načo aj, keď na tom zase urobili šťastie tí, či im predali revolvery a muníciu :)
Poznám takých dvoch aj na Slovensku.
Jednému to vyšlo (Trnka z ESETu) a druhému nie, RIP.
Nestačí byť len sprostý, treba mať aj šťastie.
14. 11. 2019   heh
ved sa to tam pise, ze je to gambling a ze neodporuca aby niekto skusal to co sa jemu podarilo. cize sa tam pise aj o tom, ze na jeneho stastlivca pripada stovka luzrov. cize ano, je tam aj tato tvoja zabudnuta informacia.
14. 11. 2019   @@@
tak nech napišu aj par tych neuspešnych pribehov ...ver že ich je dosť kedže na jeden uspešny pripadaju aj tisicky neuspešnych ale to media už nezaujima lebo potom by sa mohli ludia prebudiť do reality všakže :D
1/1