Názory čitateľov


Názory k článku:
CNN: Británia nikdy nebude mať s USA takú dohodu, akú chce

8. 11. 2019   classic chess
Veď staré "rozdeľuj a panuj" platí stále. USA, Rusko, Čína majú záujem rozbiť EÚ a získať nad jednotlivými krajinami Európy ekonomickú moc. Euroskeptici, či euroslepci sú euroidioti, lebo na to zabúdajú. Alebo sú to trójske kone uvedených mocností.
8. 11. 2019   johan som
a ty co tu robis? odkedy sem chodia pisat mudri ludia?
8. 11. 2019   yzyz
Ale ani s Europijskym zvazom nebola obchodna dohoda bohvie co ... A smernice-kvoty a tak dalej! Spojene kralostvo skoro pre kvoty odisiel rybolov! Spojene kralostvo vyhadzovalo ryby tresky v hodnote 3. miliardy eurolir do vody mrtve ... Europijsky zvaz akoze eko-bio chranenie prirodneho ekosystemu tak! Spojene kralostvo a ludia v nom nerozumeli tomu ze doteraz to riadil London. Teraz prisiel Brussel-Novaja Moskva utopija. A prisiel nejaky tajtrlik utopista-byrokrat-e urokomisar a urcil kvoty na ryby Spojenemu kralostvu tak! To bolo cele o tom tak. Samozrejme zla zmluva aj bola kvoty na cudzincov a spol. Staty si sami musia urcovat kvoty na migraciu a spol nie umela institucia utopisticka Brussel a spol!
8. 11. 2019   jojo
Všetci to vedia, že USA budú maž Britov za lokajov , iba oni nie , musia prejsť školou života aby ich ego dostalo mantinely .
1/1