Názory čitateľov


Názory k článku:
Revolúcia v televíznom vysielaní: Prečo to trvá tak dlho?

8. 11. 2019   anonym
Klasicky TV broadcasting, teda vysielanie na "stary sposob" terestrialneho sirenia, je na konci.
Mozno nejaky dinosauri statom plateny preziju, ale len do doby, nez to staty prestane bavit. To budu posledne kanaly, kde sa bude objavovat zive vysielanie.
Buducnost je davno v cloudoch a pozerani toho, co chcem, nie toho co nechcem a este mi do prijemneho prudu reklam, pustaju nejaky film.
Budu mozno nejake live stramy, ale vsetko bude na internete. Dnes narocne sirenie terestrialneho TV a radioveho signalu, je uplna blbost.
A to najma pre taku krajinu, ako je nasa kolonia, kde je 5 mil ludskych zdrojov a este za taku kravinu, ako markiza, su nuteny platit.
Doba pokroci a pravdepodobne sa objavi este aj taka zhovadilost, ako je rodinne zdielanie, alebo si aj slabsie pripojeny, na pomalej metalike, do domaceho routeru, stiahnu den do predu, co si kuknu vecer a bude to bez reklam a bez somarin, typu politicke vyhonky predvolebnych kortesaciek.
Mlady folloveri aj tak sleduju trapnych influencerov a aj ked je to na doblvanie, je to stale rovnako trapne, ako mainstreamovy broadcasting.
Kolko by sa usetrilo penazi, keby na miesto DVBT 2, DAB a DRM, radsej spravil europsky projekt sirokopasmoveho internetu, pre vsetkych, nech si kuka a plati kdo chce a co chce, pre mna za mna, nech aj satelit, ale nech spravia normalny bezdrotovy rychly internet.
9. 11. 2019   apoliticky
Uplne s tebou suhlasim...podla mna american aj preto predal Markizu...lebo ju pozera cim dalej tym menej ludi...
8. 11. 2019   Bynk
Takže miesto toho aby sme mali všetko pokope a všetko lacnejšie, budeme jednej firme platit 10 eur mesačne, druhej firme platiť 10 eur mesačne, tretej firme platiť 10 eur mesačne štvrtej firme platiť mesačne len za to aby sme štvrtinu času strávili sledovaním reklám, ale nech idú do pr....
9. 11. 2019   apoliticky
A teraz robis co?...platis jednej firme takmer 10 euro vo forme koncesionarskeho poplatku...za nezmysly...STV to je jedna stoka a nic viac... a takto si zaplatim 10 euro za nieco co aj v skutocnosti chcem pozerat a nie co mi nanutia zapredane media !
8. 11. 2019   Omen
Pekné vysvetlenie, prečo zanili všetky počítačové firmy (ak nezanikli, takrobianiečoiné - ako napríklad IBM, či HP) a vyhral mikroprocesor Intel - firmy, ktorá počítače niekdy robiť nechcela a ani nerobila - ktorá však dopadne rovnako,lebo ARM. Lenže investori neinvetjú skrz pokrok, krajší svet a ľudské práva, ale skrz zisk. Koniec koncov, ane zemeguľa tu nie je skrz dinosaury, hoci voľakedy to tak mohlo vyzerať. A tak aj investori - a ostatní ľudia raz skončia tam, kde skončili dinosaury. A to je dobre, lebo je to tak :)
8. 11. 2019   buko1
...Bude platiť za službu tie najnižšie ceny, až kým sa bitka neskončí.
Ako sorry, ale to je blbosť. Divák ktorý si bude chcieť pozrieť tvorbu viacerých producentov, tak má smolu - pretože niečo bude na Netflixe, niečo na Disney, niečo na HBO GO, svoje produkty si na vlastnú platformu stiahne Warner, svoje portfolio má Amazon aj Google. Takže buď si človek zaplatí to najlacnejšie a oželie zvyšok, alebo bude platiť niekoľkonásobne viac ako dnes a bude mať to čo doteraz (napr. Star Wars iž z Netfixu zmizlo). Takže práve naopak - čím viac poskytovateľov, tým roztrieštenejší trh a vyššie náklady užívateľa. Týmto spôsobom teda pirátske sťahovanie seriálov a filmov nezničia.
8. 11. 2019   crank
presne tak 1+
8. 11. 2019   avemne
chlieb a hry. na TV v akejkoľvek podobe čumia iba chudobní ľudia. Tí sú preto chudobní nakoľko sú hlúpi a hlúpi sú jedine a jedine preto, lebo sú leniví.
1/1