Názory čitateľov


Názory k článku:
Štefan Klein hľadá investorov pre lietajúce auto aj v Číne, vývoj a výrobu by však rád ponechal na Slovensku

6. 11. 2019   anonym
Stefan asi konecne pochopil, ze nasej kolonii, zije 5mil ludi, avsak z tohoto poctu, si moze dovolit kupit lietajuce hocico, zacnime ultralight, po normalnu cesnu, asi tak 500 ludi. mozno 1000
Zvysok su ludske zdroje, ktore nemaju prakticky ani na nove auto.
Lietajucim autom, sa neda hnojit, ani vapnit lesy, je to dopravny prostriedok, pre cestovanie na velke vzdialenosti, umoznujuce lokalny dojazd po vlastnej ose.
Na prevadzku takehoto dualneho zariadenia, treba mat okrem STK, EHK, aj technicku platnu kontrolu, pre lietajuce stroje.
A aj poistenie, tiez dvojite.
Kolko bude stat prevadzka, je otazka.
Parkovne od buduceho roku na ulici, nakolko to zabera dve parkovacie miesta, asi dost.
Povedzme od 1000 eur a viac na rok.
Kolko ludi si to v SR kupi?
V cine je cez miliardu ludi, z toho nejaky ten milion, je super bohatych, potom je este taka nejaka milionova vrstva komunistov, vo vysokych funkciach a podobne individua, ktore by sa mohli tak velmi ponahlat, ze by sa im to lietajuce auto siklo.
Okrem toho je tam kapital a vyrobne prostriedky a dokonca aj dost ludi, co to budu schopny lacno vyrabat.
Toto u nas nemame.
Ale mame tu od draheho Navždy & Nidyviac, sukromu PVO. To si asi moc nasa oligarchia, asi nepolieta.
6. 11. 2019   Navždy & Nidyviac
Je zrejme obdivuhodné, že pán Klein dokázal ísť za svojou víziou a dokonca ju dotiahnúť do realizačnoho finále. Patrí mu za to pomník, vavrínový veniec, a pomenovanie námestia v Bratislave. Prípadne aj certifikácia jeho súkromného exemplára, slušný dôchodok a prednosť v krematóriu, ak to náhodou spadne, alebo ak sa do neho na ceste nafotí nejaký magor :( Dokonca mu budem hrdo tlieskať, keď mi preletí nad hlavou :)
Ale predstava, že by sa to malo vyrojiť v Bratislave je strašidelná a ak sa to nebodaj stane, tak zrejme oprášim svoju dávnu odbornisť I. triedy v špecializácii protilietadlovej obrany. Veď keď je sloboda prečo by mali byť privilegovaní len, tí, čo lietajú a nie aj tí, čo si z nich radi veselo vystrelia ? Napríklad niektorou samonvádzacou raketou. Môžem potvrdiť, že zážitky z ostrých strelieb boli úžasné - pohľad na raketku, ktorá behom sekundy zakceleruje na dva machy a potom urobí manéver proporcionálneho zblíženia a vrhne sa strmhlavo na terč v podobe inej rakety, vystrelenej z raketometu, ako víťazný orol na beznádejne pomalého holuba je priam romantický - najmú na svitaní, keď nastupujúci deň ešte len s námahou prekonáva omamnú moc temnej noci ;)
Takže, keď sa nad bratislavkými ulicami začnú premávať Baštrngáčovci a iní Kočnerovci, hľadajte svoju osobnú obranu na darknete a iste nájdete ;)
1/1