Názory čitateľov


Názory k článku:
Tri banky zvyšujú poplatky

2. 12. 2019   Majka
Ahojte, ja mám 365 banku a som veľmi spokojná neplatím žiadne poplatky a ani za vedenie účtu. Čo sa týka sporenia maju profukt syslenie kde je 3,62% p.a. Vrelo odporúčam teraz maju ešte akciu ak do konca roka spravíte účet získate hned na účet ZADARMO 10€
Pozývam Ťa do 365, kde za založenie účtu s použitím môjho kódu získaš 10 €. Klikni na tento odkaz: https://365.bank/fr iend/lukas025459 kde máš napísané, čo máš urobiť. :-)
6. 11. 2019   kladivo
To im šibe? Ja vklad V hotovosti zdarma, výber hotovosti v pobočke zdarma, šeky zdarma, sms A notifikácie zdarma. Výber Z bankomatu zdarma aj Z inej banky. Poplatky za vedeniu účtu 0. Banky : Bank Of America, Suntrust, American Express... Keď som sa V Tatry Banke pýtal ako to že V Amerike banky výžijú bez poplatkov A ešte platia mizerných 1.9% úrokov Z vkladov tak mi povedali že tam sú banky na inej úrovni.
5. 11. 2019   araf1
Aj Unicreditbank zvýšila poplatky, napríklad jedna sms za pohyb na účte 0,15€, zistenie stavu na účte z iného bankomatu 1 €.
6. 11. 2019   Anon
Ja v UCB neplatím za SMS...teda platil by som za SMS o príchode peňazí na účet ale to mi je zbytočné, to som zrušil hneď na začiatku. Na to mám aplikáciu aby som si skontroloval, a aj stav účtu.
5. 11. 2019   anonym
Nic nieje zadarmo.
A posledna sloboda, je hotovost.
5. 11. 2019   Milano
Ja som bol roky vo VUB, ale raz som platil 7 E za mobil cez internet banking a tam bol nastavený, alebo naskočil mi tam dátum odoslania ten deň,keď som to posielal. Myslel som, že je to zvýšená kvalita služieb a dátum som tam nezmenil.Potom mi stiahli 30 E za "prioritnú" platbu. Reklamoval som zbytočne, prešiel som do Prima banky, aj s pôžičkou, že budem mať menšie úroky.Zmluvu mi nedali prečítať, že systém to nepustí, až keď podám žiadosť a aby som si ju predčasne zrušil vo VUB.Potom som už mal zrušenú pôžičku,zmluvu schválenú v Prime, ale nepáčilo sa mi to. Napr. až tam som zistil, že poplatok za úver - 50 E. A vrátia mi ho, ale až za 18 mesiacov.A splátka za 1000 E po 20 E mesačne a keď som na konci roka dostal prirátané úroky, tak dlžoba bola skoro taká veľká ako na začiatku. S tým rozdielom, že mesačné poplatky za účet som mal 3 x väčšie ako vo VUB.A keď som chcel hypotéku, sľubovali mi ju, ale nedali a potom som nemohol dostať ani vlastný znalecký posudok, ktorý mi nechceli vrátiť, musel som to riešiť cez právnika. V Poštovej banke som nebol, stačilo, že tam mám zo 15 rokov vkladnú knižku s min. vkladom, za jeho vrátenie by som musel platiť ešte viac ako tam mám. A keď posielam nejakú dobierku a je prevzatá, peniaze z pošty dostanem od zaplatenia dobierky na svoj účet aj po týždni! Minule mi kamoš vravel, že si tam zobral pôžičku 1000 E, ozaj bola zadarmo, ale keď splatil poslednú splátku, dostal oznam, že 1 mesiac nezaplatil, našťastie mal všetky ústrižky odložené.
5. 11. 2019   anonym
len peniaze Ti nedržala banka ale pošta,a tých 1000€ je sice bez navyšenia ale za učet platíš 6€ takže až tak zadarmo to nieje
5. 11. 2019   mako
Nech žije VUB najhoršia banka na Slovensku!Aj keď všetky sú rovnake zlodejky a poplatky ani nehovorím....
5. 11. 2019   zebanka
vyse 10 rokov som neni ani v jednej z tychto bank a urobil som dobre, usetril som uz vyse 1500 € a pozeram ze odteraz take peniaze usetrim este za mensi cas ako doteraz. Dakujem
1/1