Názory čitateľov


Názory k článku:
Rekordné úrovne: Bitcoin za 20 tisíc USD bol podvod

5. 11. 2019   Hshx
Takže žiadne dôkazy nie sú. Pokiaľ viem tak tether ani bitfinex neboli insolventný to znamená, že každý kto kupoval/predával BTC svoje usd dostal.
Keby si bitfinex vymyslel svoje tethery tak by predsa predajca nedostal svoj cash na bankový účet.
5. 11. 2019   Verný Čitateľ
Zrejme len aplikovali overené metódy manipolácie z Wall Street, ktoré našim americkým priateľom umožňujú žiť nad pomery a všetok shit (straty z kríz) vždy elegentne odsunúť do sprostej Europy.
Ale mechanizmus "stolček prestri sa", ako USA v skutočnosti zarába na svojej svetovej rezervnej mene zrejme žiadna US univerzita neodhalí, lebo to by možno bol jej posledný výskum ;)
Respektíve prečo svet toleruje Amíkom astronomický external debt vo výške 23000 miliárd USD - bez toho aby nasledoval akýkoľvek Margin Call - hoci situácia sa v skutočnosti dramaticky zhoršuje, lebo donedávna sa ten dlh zvyšoval "len" o 1000 miliárd obchodného deficitu ročne - kým pán Trump už zvládol tento nárast zdvojnásobniť.
Na druhej strane nie je vylúčené, že tie americké peniaze tečú do amerických vrecák -ovšem len niektorých ...
Chudobná krajina bohatých jednotlivcov (asi ako Brunei, Saudská Arábia, či iné otrokársko-feudálne zriadenie, ktorým naši republikánsko-demok ratickí priatelia (s dvojstranovou "pluralitou") na oko tak demonštratívne opovrhujú :)
5. 11. 2019   anonym
Plne súhlasím s týmto zhodnotením situácie USA a ich finančné machinácie ochudobňujú celý ostatný svet. Už aby im to niekto zatrhol...
1/1