Názory čitateľov


Názory k článku:
Do Bratislavy príde expert na podvody Tony Sales

30. 10. 2019   ROBO
Nech ide o podvodoch prednášať do parlamentu, možno sa niečomu priučia, lebo im už očividne došli nápady.
30. 10. 2019   ADAM
Občania by sa mali báť Vlád a veľkých nadnárodných Firiem ktorí so všetkým manipulujú ako im vyhovuje.Ak sa človek pozrie npr. na taký GOOGLE sú to Zločinci na pohľadanie.
30. 10. 2019   Sergej
Určite sa v BA bude mať čomu priučiť :)
30. 10. 2019   Mňa Neoyebete
Však nato sem Tony Sales cestuje, lebo sa už učil u kadekoho na svete, ale takého, ako Kočner ešte nestretol.
Všade na svete je totiž normálne, že bandy krimninálnikov majú svojich ľudí u polície - rovnako ako polícia ma svojich ľudí medzi kriminálnikmi - teda tá bežná "mafia", živiaca sa štandardnou kriminalitou.
Tieto dve zložky totiž nemôžu bez seba žiť, lebo keby nebola polícia (a zákony), nebola by kriminalita (v totálnej antitotalite by totiž všetko bolo dovolené) a keby nebolo krimnálnikov, nebol by dôvod prevádzkovať políciu - lebo jej prevádzka je občas drahšia, než škody, ktoré kriminálnici spôsobia (to je ako s bankomatmi - banku ani tak moc nezaujíma,koľko hotovosti z neho lúpežníci ukradli - ako skôr, nakoľko ho poškodili - lebo bankomat s poriadnym trezorom stojí majetok)
Všade na svete (hlavne vo vyspelejších demokraciách) je vcelku normálne aj to,že vyššia forma kriminálnej organizovanosti - tá skutoční "Mafia" - má kúpených aj sudcov - lebo ako každá sociálna organizácia, sa musí starať o "svojich" (tak ako Fico o Glváča - všetci za jedného a jeden občas o5erie všetkých ;)
Ale prípad, keď jeden - vcelku bezvýznamný podvodníček má pod palcom vládu, políciu, súdnictvo, prokuratúru - a dokonca aj tajné služby - je nepochybne svetovým unikátom a v Guinessovej knihe rekordov už súžeraví, aby mohli urobiť nový zápis.
Lebo to sanaposledy podarilo len Hitlerovi a Stalinovi - tí ale boli hnaní svojimi ideológiami - takže ich konanie sa síce nedá schváliť, ale zato sa dá bez problémov pochopiť (keďže boli len sluhami a trokmi svojich vízií, ktorým nechvejne verili a za ktoré boli ochotní položiť aj život (teda hlavne tie cudzie - ale o tom je každá politika)
Takže Tony Sales je nadržaný ako panic pred prvým sexom, alebo ako MUDr Robert P. Gale nad obeťami Černobylu.
A ešte na tom aj zarobí.
Celá kybernetická bezpečnosť je pritom len špecifický druh archeológie a teda vlastne dokopy nemá nič spoločné s informatikou. Všetky kybernetické útoky sú totiž tak extrémne primitívne, že tam vlastne z hľadiska informatiky nie je čo riešiť.
Jediné, čo tam treba riešiťj e totiž to, kde nechal Microsoft aké diery - či už úmyselné (tých je väčšina) - alebo z neschopnosti svojich programátorov (tých je tiež dosť).
Keby ho totiž "Zákon" nútil niesť zodpovednosť za svoje "dielo" (tak ako každého stolára, inštalatéra,elektri kára - či iného remeselníka), tak by žiadne vírusy, malvéry, červy, trójske kone ani infiltrácie neboli, lebo by sa proste nedali spraviť. Pritom urobiť to vie - ako dokázal vo Windows Phone/Mobile, ktorý však zrušil - zrejme preto, že to bola nuda.
Dokonca aj chytrejšie formy infiltrácií - ako rootkit-y sú v skutočnosti priamo z dieľne Microsoftu ...
31. 10. 2019   Frantisek Nahnevany
S minimom hadsádzky je to stále iba Sale´s - Predajný.
30. 10. 2019   Frantisek Nahnevany
Prevencia proti podvodom.
V tom prípade Mr.Tony Sales musel niečo počuť, keď už nie o tzv.DPH, tak celkom iste o VAT, Mwst., IVA, TVA . . .ktoré sú skrz-naskrz podvodom.
1/1