Názory čitateľov


Názory k článku:
Kapitalisti na trhovisku

1. 11. 2019   Flabbergasted
Doteraz som myslel, že najsprostejšie na svete sú články z Feminity, ale tento výgrc to prebúral. To už nie je ani na lobotómiu, lebo by nebolo čo.
1. 11. 2019   yzyz
Trh neexistuje ... Trh ovladaju vzdy a stale veliky hraci z uzadia a z poza opony! Inak USA elita oligarcha kabala mafia camorra plutokrat Rockefeller uz davno povedal. Najhorsie v ludskej-opicej-zvie racej civilizacie je trh! Trh je o tom vsetci bojuju a vsetci prehravaju zaroven. Na trhu sa vsetko a vsetci nicia ... Preto najlepsii trh je na konci. Ako povedal don Rockefeller oligarchia-kabala mafia camorra plutokracia monopolisticky trh! Nic viac a nic menej ... Cize mate trh ale jeden monopolista predava jablka, dalsii hrusky a treti mrkvu kazdy vyhrava a kazdy ma zaroven monopol na to iba! To iste su kaviarne, cukrarne, zeleziarstva proste vsetko sa nicia a nicite navzajom. A to iste aj banky. To iste na banky plati. Banky sa nicia medzi sebou! Najlepsie mat monopol na banky tak na konci nic viac a nic menej ... Odkaz USA elita oligarchia kabala mafia camorra ropno-banksterska Rockefeller zlata pyramida moci! Umeleho politickeho rezimu USA-SSA oligarch mafia imperia plutokracia matrix demo-kracie ...
1. 11. 2019   anonym
To akože Rockefeler ovláda Miletičku?
1. 11. 2019   yzyz
Mileticka je total smelina trh a tak ci tak ho ovladaju par velikych trhovnikov. Ci co to tam mate! A don oligarchia elita kabala mafia camorra Rockefeller mal pravdu lebo ovladol 96. percent ropy trhu USA. A konkurenciu ropnu znicil-zrusil ... Dokonca Rockefeller don kupoval robotnikov aby nicili konkurecne rafinerie a aj ich zapalovali! Tak ci tak Mileticka trh nie je podstatne pre niekoho alebo nieco ako urobit z toho monopol ... Su rozne trhy tak ako hovori oligarchia kabala mafia camorra globalna!
1. 11. 2019   anonym
Najlepsi kapitalizmus, sa robi v komunizme.
Najlepsi komunizmus, sa robi v kapitalizme.
Jednoduchy priklad su trhoviska za komunizmu.
Nedostatok tovarov a sluzieb, sa prejavil ako vyborna hnacia sila mikrokapitalimu.
Naopak v dnesnom pseudokapitalizme, sa tvori doslova komunizmus. Je to napriklad zdielana ekonomika, ideovy boj, alebo internacionalizmus.
V globalnom meradle, je napriklad Cina, pod vedenim najtvrdsich komunistov, orientovana na najtvrdsi otrokarsky kapitalizmus.
Naopak v Europskej unii, sa presadzuje absolutny internacionalny socializmus, revolucia v internacionalizme, stahovanie narodov a integracia multikulturalizmu.
1. 11. 2019   Jaroslav
Marketing je počiatok všetkého zlého. Cez vzbudzovanie túžby po produkte a zvyšovaní spotreby, po chamtivosť predavača k neustále zvyšujúcemu sa zisku.
1/1