Názory čitateľov


Názory k článku:
O nové hlasovanie o brexite by britská vláda mohla parlament požiadať už v pondelok

20. 10. 2019   Svet Humberto
Zaujímavé, že naši anál-itici nijako nehodnotia správanie sa pána Johnsona, hoci keby to robil taký Putin, tak by bol taký oheň na streche, že at´mová bomba je šuvix.
Lebo UK je nepochybne vzor demokracie (samozrejme okrem USA -ktorú momentálne riadi veľmi podobný žolík ;) a absolútnym vrcholom demokracie je parlament, nie ?
Takže ak parlament o niečom rozhodne a premiér sa pod to odmietne podpísať, lebo subjektívne nesúhlasí - tak je vlastne diktátor ...
Presnejšie povedené rádoby diktátor, lebo spločenská organizácia mu funkciu diktátora neumožňuje a hoci je premiér, všetci naňho v skutočnosti 5erú :)
Pretože zjednotiť proti sebe opozíciu, koalíciu aj nezaradených je už fakt výkon !
Väčšina ľudí na celom svete teraz očakáva, že zajtra parlament Brexit schváli - alebo neschváli - ja by som sa nečudoval, keby Johnson urobí - s Trumpovou internacionálnou a bratskou pomocou - vojenský puč (v opačnomprípade je už totiž skoro isté, že skončí tam, kde by mali skončiť aktéri Gorily a Threemy - lebo Briti (na rozdiel od našich strašivtákov) vedia byť dôslední)... Samozrejme demokratický - zhruba ako Erdogan v Sýrii (no dobre - tomu všetci hovoria: no-no, bakané - ale tak nežne a demokraticky. A šak čo chuj s Kurdmi, kataláncami, Škótmi - a tak podobne. Slováci vlastne majú z pekla šťastie, že od Maďarov a Čechov sa stihli trhnúť ešte pred vypuknutím demokracie :)))
1/1