Názory čitateľov


Názory k článku:
Jediný graf: 2,80 eur pre obchodníkov, 4 centy pre pracovníkov

15. 10. 2019   Petrik2
Darmožráči v Bruseli, ktorých ľudia v Európe volili do EP sa búchajú do pŕs ako chcú chrániť obyvateľov Európy pred "zlými " kapitalistami . Tak nech zodvihnú zadky a prijmú nejaké opatrenia voči nekalým praktikám obchodníkov aj keď tí budú namietať proti zásahom do slobody podnikania. Ale tí asi cez svojich lobistov dokonale ovládajú Brusel
15. 10. 2019   Automatické Zaukrúhľovanie
Toho indického zmrda, čo kradne 1,4% treba z tej postupnosti okamžite vyhodiť !
Rovnako, ako nenažraného šoféra, rušnovodiča a námorníka.
A neslobodno zabudnúť ani na nenásytnú predavačku v supermarkete.
Všetkých nahradíme strojmi - už čoskoro (je to hotové, len to čaká na schválenie)
Takže ostane len nenásytný kapitalista, ktorý berie 100% pridanej hodnoty ?
Aále prd - väčšina peňazí sa v skutočnosti stratí v daniach, odvodoch, poplatkoch, clách, pokutách, povoleniach, certifikáciách, registratúrach, reklame, ochrane osobných informácií, kvalite, zdravotných preukazoch, účtovníkoch, inventúrach, kontrolách, auditoch, povinných školeniach, nájomnom, energiách, úrokoch a iných úplatkoch. Detaily fungovania demokracie vám milerád prezradí pán Kočner. Of course za malé všímné - as usual ;)
14. 10. 2019   ujo_2
no tak počky-počky: z tych 2.60 čo si nechajú tie zlé zlé supermarkety predsa platia nemecke platy pre zamestnancov, nájmi, energie, dane, atď.
Takže ááááž také jednoduché to nebude.
15. 10. 2019   Romkos
ujo ujo - ty budeš určite z nejakého reťazca, keď ich tak obhajuješ --- a keby sme to spočítali, čo ešte všetko tieto reťazce požadujú od dodávateľov každý rok naviac nad obchodné podmienky, tak by sme prestali tam nakupovať všetci ...
14. 10. 2019   anonym
Je to jednoduche, nepite caj z kolonii, ako je India, pime zasadne tatransky caj 80%.
Ale to zas kazdy dusok platime spotrebnu dan, nasej kleptokracii.
Takze pime baracpalinku, od Hungarijcov, nezdanenu a nefalsovanu, pravy destilat, alebo Tokajske brandy, zo supiek, alias "Madarska Raki"..
Po osobnej navsteve, nasich susedov skupiny V4, kupime liter kvalitneho "cajika" za menej ako 5 eur a nehrozi nam z destilatu, nejaky metanolovy falzifikat, ako u bratov v RBM, kde pajcovali denaturovany lieh, ocisteny Savom, este aj pridanim cisteho metylu, aby sa lepsie videlo.
15. 10. 2019   fero z KE
a de presne sa to da v hungarii za tu cenu kupit?
15. 10. 2019   Petrik2
Ha ha ha. V Poprade sú baliarne a nie pestovatelia čaju.Ak myslíš ten Tatranský čaj s alkoholom, tak spotrebnú daň zaplatíš. Ale tu je reč o normálnych čajoch a tam sa spotrebná daň neplatí len DPH. Pochopil si trošku ekonomiky.
15. 10. 2019   fero z KE
šak píše Takze pime baracpalinku, od Hungarijcov, nezdanenu a nefalsovanu. Po osobnej navsteve, nasich susedov skupiny V4, kupime liter kvalitneho "cajika" za menej ako 5 eur. preto sa pytam, de sa to da kupic
14. 10. 2019   anonym
Kapitalizmus to nie je vykorisťovanie človeka človekom, to komunisti sú na vine.
15. 10. 2019   Turbo Lenin
Komunisti menili zbrane za banány a pomaranče rovnakej kvality.
Takže ich radšej zahodili a úspešne sa tak desaťročia vyhýbali novembru 1989 ;)
1/1