Názory čitateľov


Názory k článku:
Každý druhý Slovák využíva možnosť samoobslužného nakupovania

9. 10. 2019   dodo
Bože už aj štatisti sú vypatlané mozgy ved ked je jedna pokladna otvorená z predavačku a je tam kilometrová rada a pri samoobslužných je volného dost tak čo majú ludia spraviť?? to ozaj len trupec napíše že ludia chcú samoobslužné pokladne nech sa prejde po predajni ako na to ludia nadávajú!!!!
9. 10. 2019   palma
Mne sa to paci, predavacky su prepracovane a odute. Radsej sa ich nic nepytat. Tu je problem s konkurenciou, keby boli vedla seba dva obchody s rovnakym tovarom, cenami a milymi predavackami, ktore su aj dobre zaplatene a k tomu nie su prepracovane, chodilo by sa tam. Len otazka je, ci to je vobec mozne?
9. 10. 2019   peg
Prosím o opravu nadpisu článku: Nie "Každý druhý Slovák využíva..., ale "Každý druhý Slovák v Hornbach využíva... To len, aby sme nezavádzali. A propó,v minulom týždni sa mi pri samoobslužnom nakupovaní v Tesco stalo to ,že jablká, ktoré na regáli stáli 75 centov,mi pokladňa zaúčtovala po 1,18 Euro. Po upozornení tam stojacej predavačky na danú nezrovnalosť,táto urobila 3x kontrolný predaj s rovnakým výsledkom,potom sa dopytovala kolegýň pri vedľajších pokladniach a keď nepochodila, stratila sa niekam,o 5-8 min došla, v ruke s popísaným kusom papiera, a podľa napísaných kódov,hľadala daný druh jabĺk,aby som mohol ukončiť nákup.Nákup 4 položiek tak trval cca 15 minút,stál som tam, ako nejaký zlodej a pritom okradnutým,by som bol ja. Ďakujem,viac neprosím..
8. 10. 2019   dano
Zo zasady nepouzivam.
Ziadnu zlavu mi na to neposkytnu tak preco by som mal robit robotu zadarmo namiesto aby firma dala robotu a plat predavacke? Nech sa ti nenazranci zadrhnu.
8. 10. 2019   rak
u nas to je len v nenazratom tesku
8. 10. 2019   johny
Len to robte, nech markety zarábajú ešte viacej a predavačky nech idú potom žrať trávu!
8. 10. 2019   Dig
Nikdy to robit nebudem. Akceptujem jedine system bez predavaciek a s automatickym pocitanim nakupu, este aby som pracoval v obchode, nieeee.
1/1