Názory čitateľov


Názory k článku:
Banky by sa mali rýchlo prebrať, inak skončia ako fotoaparáty na kinofilm

7. 10. 2019   xxx
Keď chcú tieto fintech spoločnosti konkurovať bankám, tak nech si založia alebo kúpia banku a začnú poskytovať komplexné služby zákazníkom.
8. 10. 2019   ROBO
Lenže, keby to urobili, tak si ovečky všimnú, že napríklad pri prevode vreckového 100 EUR synovi, či dcére im samozvaná fintech spoločnosť ukradne 1 EUR akože na poplatku, a to by rýchlo skončili. Takže sa zatiaľ orientujú na predávajúceho, ktorý musí tieto poplatky skryť do ceny, aby sa zákazníci vytešovali, že platbu majú zadarmo...ale prd je zadarmo.
6. 10. 2019   hoax
najvačšia konkurenčná výhoda bánk je štát ... štát potrebuje kontrolu penazi .. a preto tu niekdy nikto nepresadí celoplošne nekontrolovatelne kriptomeny... je to iba sen pár nadšencov ..
4. 10. 2019   ROBO
Dúfam teda, že napríklad Paypal, Facebook, či Ebay nepatria medzi tie samozvané fintech spoločnosti.... Čudujem sa, ako vôbec ako môže napríklad taká zvláštna firma ako paypal s obrovskými poplatkami za príjem peňazí, vôbec tak dlhodobo fungovať. Ale to bude asi tým, že zákazník má všetko zdarma, podobne ako pri Visa, či Maestro, a už ďalej sa správa ako kôň s klapkami na očiach, čo nevidí, že v cene prevodu zaplatil napríklad v prípade paypalu možno aj 10% na poplatkoch. Tak toto má byť akože tá fintech budúcnosť? Pritom stačí ovciam otvoriť oči, a uvedomia si, že ako vzdychali, keď im SLSP zaúčtovala 5,90 EUR mesačný poplatok za vedenie účtu s desiatkami prevodov v cene, a ako blažene sa cítili, keď platili cez paypal akože zadarmo, nevidiac destiatky eur za poplatky.... Detto facebook, či ebay, či apple....
4. 10. 2019   Mates
Toť nedávno som slečne na pobočke povedal, že ak mi všetko čo som mal v balíku pre bežný účet spoplatnia a miesto toho ponúknu iba apku v mobile, tak sa púšťajú na veľmi tenký ľad, pretože medzi nimi a napr. nejakou lepšou nadstavbou nad virtuálnou menou nebude žiaden rozdiel, čo sa týka služieb (a hlavne lacnejšie, ak nie zadarmo a super rýchlo a bez limitov).
4. 10. 2019   olga
kym im bezia podpisane hypoteky maju casu dost, az ked sa zacnu rusit zmluvy budu problemy ;)
1/1