Názory čitateľov


Názory k článku:
Záchrana od MMF: V mene liberalizácie nárast korupcie

6. 10. 2019   anonym
V tomto clanku, neobjavili nic svetoborne.
Akorat zabudli napisat aj druhu stranku problemu, ze krajiny, ako je ta nasa, sa stala dominiom, alebo koloniou Europskej unie, presnejsie sa transformovala z protektoratu v obdobi pred prijatim eura.
Smutne na tom je to, ze imperializmus stale funguje. Komunisti to nazvali internacionalou, alebo internacionalizmom, stale slo len o sferu vplyvu.
Druha vec je, ze napriklad v Grecku, vdaka MMF a EU, sa zaviedol doteraz najtvrdsi protekotrat europskej banskersko- oligarchickej mafie v EU, voci povodne suverennemu statu.
A zaslo to tak daleko, ze vlada v GR, neuznala ani vysledky referenda o vystupeni z EU.
To sa vola vlastizrada a casom sa najde krajina, kde sa podobny proces, premeni na obciansku vojnu, alebo nepokoje prerastu hranice krajiny a budeme zase pocuvat o bratskej pomoci, humanitarnom bombardovani atd.
Liberalizmus, najma ten moderny trend neoliberalizmu, je hrobom demokracie.
V praxi prilis vela nazorov, ktore nic neriesia, len sa hadaju, alebo vytvaraju hmlu, vytvara podhubie pre extremizmus, terorizmus, narodne uvedomenie, separatizmus a biedu. Nasledky su potom tiez zname, len si ich ludia nechcu pamatat.
10. 10. 2019   misseno@centrum.sk
- sudruh klameš, ako je u súdruhov zvykom. Greci nehlasovali v referende o vystupeni z EU ale o prijati/neprijati podmienok "zachrany"
- hlasovali proti prijatiu podmienok, pravdou je ze ich premier vysledky referenda ignoroval.
- Ja si tiez myslim, ze greci mali skrachovat a opustit eurozonu(nie EU nie su hlupi ako isti hejslovaci)
- aspon by zazili poriadny krach, a prepad zivotnej urovne tam kde patria a načo ich ekonomika ma. Aspon by sa nemohli stazovat na terajší vankúš ktorý im poskytol zvyšok eurozony.
- k tomu protektorátu: súdruh, akosy si pozabudol, že pred 30 rokmi skrachoval celý komunistický experiment, jak morálne, tak ekonomicky. A neboli sme to my, kto šiel zachraňovať vykorisťovaných pracujucich na západe a zkupovať ich fabriky. Ale bolo to naopak.
- a bol to súdruh Mečiar, bývalý agent komunistickej štb, ktorý pre istotu šiel cestou cudzie nechceme svoje si nedáme, a rozdal svojim. A tí svoji hejslovaci, to bud doviedli ku krachu umyselne, alebo to predali za rok dva na zapad.
- hold synku, v 90-tych rokoch východny blok nedržal tromfy v rukách a ani nerozdaval karty, a ani ich nemešial.
- tak vytiahni tu hlavu z prdele, a pozri sa už konečne realite do očí, a nehladaj za všetkým krivdu ako to hejslovaci robia posledných 200 rokov. To ti k ničomu nepomože.
- som zvedavý ked odtialto odtiahne VW,Kia,PSA,Jaguar, ako sa tu vyrojí hneď dalších 10 čiste slovenských fabrik a zamestnavatelov, co postiava nové fabriky schopné konkurovať na svetovom trhu čo i len deň.
- zas budete sediet s hlavou v riti, a kukať že čo sa stalo, a nadavať na nemcov, fancuzov, židov, maďarov, čechov. To viete, to vám ide. Zatial ste nič iné za pomaly 30 rokov, tohto hejslovakistanu nedokázali.
- a ak nebodaj sa tu našlo pár slovenských firiem na svetovej urovni, vás mafiansky premier ich uz hned oznacuje za zradcov a sprisahancov soroša, ako inak židovskeho madara.
- práci česť a na stráž!
6. 10. 2019   Gaius Július
Korupcia je vlastná sestra demokracie.
Na5ralo to už Caesara, po ktorom je pomenovaný mesiac júl a tak sa vymenoval cisárom.
Možno práve preto sa naši sudcovia oháňajú Rímskym právom ...
1/1