Názory čitateľov


Názory k článku:
Povinnosť robiť videozáznam pri technickej a emisnej kontrole sa neodbúra

20. 9. 2019   rak
preco by som napríklad uplatok mal davat pracovnikovy stk na stk pred kamerou ked mu ho mozem dat v krcme, v kostole ved na slovensku kazdy kazdeho pozna
20. 9. 2019   cudzinec
Jaden robi a dalsi dvaja musia davat na nich pozor cez monitor,ubohe slovenske.Do parlamentu by sa tiez zisli kamery :).
20. 9. 2019   Monitory Zabudli Kúpiť
To je len typické, slovenské "akože" sa niečo robí - hlavne, že sa to "porieši".
Ako keď Lipšic prikázal policajtom nosiť samopaly, namiesto aby riešil ochranu slušných občanov pred neprispôsobivými susedmi.
Kamerové systému majú zmysel, len pre čínskeho výrobcu, čínskeho obchodníka a slovenského dovozcu a držiteľa licencií, certifikátov a iných monopolov - získaných po obvyklej známosti.
Problém s kamerami je ten, že žiadna kamera nerieši vôbec nič - riešiť to musí niekto, kto si ten záznam pozrie.
A ak ste to už niekedy robili, tak iste viete, že to je nesmierne zdĺhavá a hlavne nudná činnosť, ktorá navyše privedie sledovateľa do šialenstva, keď po pol hodine prezerania zistí, že záznam je nepoužiteľný, lebo práve vypadla elektrina, niektorý záznam premazal pornom, zvárači v susedstve práve pustili nejakú zváračku, alebo sa páchateľ proste práve nedíval do kamery.
Šikovný úradník - spriahnutý so šikovným zástupcom ľudu - však iste vie na AliBabe nakúpiť šmejdové kamery po € 1,- za tucet (včítane dopravy z Hong-Kongu) a ptom ich papierovo deklarovať ako NASA High Military Grade Top Secret NATO Equipment po € 1.000.000,- za kus + preventívny servis a kľúčové náhradné diely na najbližších 100 rokov - splatný of course vopred.
Však vieme, ako sa to robí v bratských USA ;)
1/1