Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci sa naďalej zadlžujú, oproti úsporám máme najvyššie dlhy v regióne

21. 9. 2019   asd
demonkracia je o tom ... znicit zadlzit zbavit svojbytnosti a vole
14. 10. 2019   anonym
to je zvlastne, ze tam kde maju demokraciu sto a viac rokov ludia tak zadlzeni a nesvojbytny nie su, tu sme demokraciu este ani poriadne nevpustili, lebo stale zivime totalitne struktury a na zaklade toho ides hodnotit, ze demokracia je zla a zotrocujuca, ako mozes vediet, ze ti jedlo nechuti ked si o nom len pocul?
20. 9. 2019   Tieň Svojich Peňazí
Skrytá reklama na sporenie s fantastickým úrokom 0,8% pri 10% vyššej inflácii.
Som bol včera v istom DIY Supermarkete a tí sa už úplne zošaleli.
Donedávna aspoň platilo že 1€ = cca 1 Kčs - ale to už je zjavne passé, alebo to platí len na tie najlacnejšie tovary pre dôchodcov a takých, čo si robia menej selfie, než normálnych snímok.
Kto v modernej demokraci nežije na dlh je kryptokomunista a za trest ho treba z prebytočných (čiže všetkých) peňazí priateľsky vyliečiť.
Načo chodiť s tankmi ;)
14. 10. 2019   anonym
Reklama ano, ale nezda sa mi byt skryta .-)
19. 9. 2019   M. V.
Možno každý čaká, že náklady na exekučné konanie zatiahne štát a urobí odpisy aj na deti.
19. 9. 2019   politikos
Stat je nas vzor, tiez je zadlzeny.
19. 9. 2019   jim45
Platy nizke, plne regaly tovaru a zivot mas len jeden. Ako inak to moze skoncit ako prehnanym zadlzenim. Ked mas rodinu a deti sa pytaju, preco spoluziak ma a ja nie, tak urobis asi tak priblizne co. Zoberies pozicku a kupis mu to. Si mlady, na riziko nemyslis.
Pan Richter, ale teraz uz vazne. Po meste plno bezdomovcov, ubytovne su plne a pre nich drahe. V zime udajne nemaju kde ist, vsetko plne.
19. 9. 2019   Dig
Pan Richter bude rad, ak neskoci v base.
19. 9. 2019   jim45
Keby vyriesil nudzove ubytovanie pre bezdakov, ma male plus.
19. 9. 2019   rak
najlepsie je si teraz kupit auto eletricke o skody za 16600 euro parada
19. 9. 2019   anonym
Keď majetok domácností na celom svete klesol, tak niekto musel sakra zarobiť ! Ten majetok sa nevyparil do vesmíru predsa !
20. 9. 2019   @@@
nemusel ...to su len nafuknute aktiva ....to je ako ked ceny domov a bytov stupaju alebo klesaju ked klesnu neznamena že tie domy a byty zmizli znamena to len zmenu hodnoty aktiv ....takže nič nepribudlo nič sa nestratilo len sa hraje z čislami :D
21. 9. 2019   Netreba Asteroid
Presne tak. Ak m2 obytnej plochy bytu v Paríži stojí už viac, než € 10 000,- tak to znamaná len toľko, že peniaze stratili kúpnu silu - čo ani nikto nerozporuje.
Ak dnes panelákový byť v Petržale stojí v €, koľko stál nový v Kčs, znamená to len toľko, že € má menšiu kúpnu silu, než mala Kčs - lebo byt sa medzitým len vybýval (a hlavne stavba zostarla, aj keď ju konečne omietli zateplením.
Je to to isté, ak si budem merať dĺžku penisu krjčírskym metrom, ktorý sa bude stále scvrkávať.
Meter teda bude reálne dlhý - povedzme 10cm - ale stále na ňom bude napísane 1m (a hlavne bude mať všetky príslušné certifikáty) - takže všetci africkí imigranti začnú od hrôzy bezhlavo utekať domov, keď sa dozvedia, že muži v EU majú jeden a pol metrové vtáky ;)
Najväčšie dlhy na svete ale nemá USA, ani UK - a už vôbec nie východná Európa - ale Nemci.
Ako to, že Nemci ???
To je čo za kravina ?
Nuž reparácie.
Nemci dodnes nezaplatili ani reparácie za I. svetovú vojnu (tie za nich chvíľu veľkodušne platili Amíci) - ani za II. svetovú vojnu.
Je síce pravda, že z DDR Sovieti nejaké reparácie vymohli - ale BRD nielenže nič neplatila, ale ešte si aj hovela na úvere z USA.
Dlhé tiene Marshallovho plánu pritom pravdepodobne siahajú dodnes - lebo zrejeme len to vysvetľuje, prečo sa Európa vždy poserie, keď si Amerika prdne.
Skrz svoje konzervatívno-nábož ensko-šovinistické správanie si za to však môže sama a dobre jej tak.
Stačí si pozrieť vývoj posledných rokov v UK, Nemecku, taliansku, Francúzsku, čo Poľsku a je hneď jasné, že si ešte minimálne jednu takú facku ako boli I. a II. svetová vojna zaslúži - len by mala byť podstatne silnejšia, lebo tie prvé dve zjavne nestačili :(
1/1