Názory čitateľov


Názory k článku:
Nezdaniteľné minimum sa zvýši, čisté príjmy pracujúcich tak stúpnu

18. 9. 2019   ROBO
3 roky žmýkali všetkých pracujúcich, a teraz im idú hodiť plevy, lebo však voľby.
18. 9. 2019   bbbb
to uz musia ocakavat ake hrozne vysledky a aky velky strach musia mat z toho co bude nasledovat ak prehraju, ked su ochotni dat vsetkym pracujucim taku vysoku sumu k vyplate
18. 9. 2019   Adam
Nestúpne nič pretože nenápadne a neustále narastajú ceny všetkých výrobkov a služieb takže v globále si toho o moc viac nekúpime je to iba Oblbovanie politikov.
18. 9. 2019   rak
s rumunskom patrime k najchudobnejsim krajinam ved len cesi su 2,7 krat bohatsi ako my
18. 9. 2019   Pietro
Treba aby samosprávy začali šetriť a nakladať s financiami ako každá rodina ,nie je predsa možné nakupovať predražené veci tak ako u nás v obci keď bolo treba kúpiť hrable a lopaty pre pracovníkov pracujúcich na obecnom úrade tak sa to išlo kupovať tam kde to bolo najdrahšie a pritom o pár kilometrov je predajňa kde chodím bežne nakupovať samozrejme pre moju rodinu a tam je to podstatne lacnejšie a to je iba jeden prípad a možno iba taká maličkosť,no z maličkostí sa skladá život, a ako sa hovorí korunka ku korunke a budú kapce.
18. 9. 2019   Frantisek Nahnevany
A plus tzv.DPH, ktorá je od roku 1993 podvodom na občanoch.
18. 9. 2019   Erik
Šetriť by sa malo na stavbách dialnicach tuneloch železniciach obrovských dielach.... ktoré sa stavajú za štátne peniaze.Keby občania vedeli čo sa deje ako to tam funguje tak tých darebákov pobijú čiapkami a palicami.Tam sa prešafari radovo niekoľko miliard eur.
19. 9. 2019   apoliticky
Erik...Boze ty si ale IDIOT !!!...setrit by sa prave ze NEMALO na dialniciach a zelezniciach !!!...si neskutocny chmulo...ako ten arcizlodej politicky FIGLIAR !!...zo zastavil stavbu dialnic o 10 rokov !!
18. 9. 2019   Milos
Vidia ze ide kriza, tak tam nasypu co sa da, ved je pred volbami. Hlavne ze sa Kazi odprezentoval vyrovnanym rozpoctom. Zapisal sa slavnym grafom ceny plynu a odpisal vyrovnanym rozpoctom.Teoretick y. Lebo kriza.
18. 9. 2019   Ninka
nie je divne, bat sa o odmeny v case, ked sa da vyberat na parkovnom, ktore sa berie vo svete ako zaciatok masivneho zdrazovania mhd?
18. 9. 2019   anonym
To su vlastne hluposti.
Ludskym zdrojom daju 90 eur rocne viac a na parkovnom, MHD, alebo na daniach za nehnutelnosti, obratom vyberu od ludskych zdrojov tisice.
1/1