Názory čitateľov


Názory k článku:
Akciám odzváňa, investori hľadajú alternatívy

17. 9. 2019   Milano
"Investovať" do 5 eurových pôžičiek môže len idiot. Takú sumu si môžu požičiavať len somráci a alkoholici, ktorí ich nikdy nevrátia. Keby to urobili banke, tak im narátajú len za upomienku 5, alebo 10 Eur + sankčné úroky a ktovie čo ešte, keď nevráti peniaze "investorovi", ktorého navyše ešte ani nikdy nevidel, tak ani polícia nič nebude robiť, lebo podvod podľa zákona začína nad 266 E. Takže takéto investičné odporúčania stoja za ... To si radšej kúpim niečo hmotné pre seba. Teraz som kupoval tvárnice na stavbu, ponúkali mi ich 3,50 E za kus a vravím, že minulý týždeň som sa tu pýtal a boli po 3 E. " Áno, to boli ceny z minulého roka, ale už sa minuli." Takže za rok cena poskočila skoro o 20% a nám tu kážu o deflácií a rýchlom raste miezd. A čo ešte ceny elektriny, zemiakov, liekov... Tu sa darí len zlodejom a podvodníkom.
17. 9. 2019   MICROPOZICKY
NEPOCHOPIL SI TO. 5 euro od niekolkych ludi, ale ten, kto si poziciava si berie ako vyslednu sumu nasobok. cize ziaden somrak ani alkoholik si od ludi cez P2P nepoziciava.
16. 9. 2019   jim45
Jeden den vsetci kricia ekonomika krachuje, indexy klesaju, vsetko krachne. O par hodin je vsetko v poriadku indexy stupaju, situacia upokojena, vseobecny optimizmus. A toto sa zopakuje aspon trikrat do mesiaca. Tomuto mame doverovat?
16. 9. 2019   andre
ak sa v dnešnej dobe zameria investor na zhodnotenie akcií a dlhopisov na základe predpokladu tlačenia peňazí ...... čim skôr preč s nim
17. 9. 2019   jim45
Toto som si vsimol u nas aj v zahranicnych podnikoch. Dnes nastupuje riaditel s tym, ze sa udrzi par rokov, vacsinou okolo piatich, poriadne sa nabali a zmizne. Nejake dlhodobe, dokonca celozivotne ciele si nekladie ani nahodou. No a samozrejme sa spolieha, ze aj keby bol podnik v problemoch, nenechaju ho padnut ani obec ani banky. Bude to dosledok tych nekrytych penazi, ktorych zhubny ucinok sa zatial nepodarilo zistit.
1/1