Názory čitateľov


Názory k článku:
Pád Borisa Johnsona

10. 9. 2019   strašná vec sa stala v Británii
Britský Common House - hniezdočko lásky, kde každodenne dobrák Utter kričí na lumpov aby sa spláchli a nerobili horor po chrbte sluhom britským, Tak jej intrigánske veličenstvo, namiesto toho aby pokľaklo a odprosilo služobníka monarchie- verného zástancu hodnôt Británie, základný kameň dobra, dobro čo v tej Svetovej diere ešte nedopatrením prežilo, pozdvihla ho a motivovala, tak tohto dobráka od kosti za jeho vernú službu pánovi svojmu vy šmarila jak kus špinavej handry. Zaklínam ťa babizňa stará, ty hluchota a slepota moci, čo nedovidí ani na ubolené ruky verného dobráka a sluha svojho čo drhne špinu vašu z jedným Utter, čo bez jedla a vody dni presedí v tej sprostote sály a tiahne tvoju monarchiu zo SR-mačiek deň čo deň, mesiac za mesiacom. Bodaj by Korbin Komunisti zrealizovali svoju teplú červenú revolúciu a tvoja Diera sa dierou aj stala na veky vekov amen. Británia si nezaslúži piliere dobra persóny treba evakuovať do šťastnej zeme.
10. 9. 2019   Učiteľ Návodov
Johnson bude asi prvý britský premiér, ktorý skončí v base.
Lebo technicky to je možné a už mnohých napadlo aj to, že by to nebolo od veci.
jemui to však zjavne nedochádza a - podobne, ako Churchill sa domnieva, že je Übergott, ktorému pri nohách stojí Trump aj Putin.
Proste klasický magor - alfa samec, ktorému testosterón rozleptal mozog - ako Nero, Caligula, Ciaucescu, či Mečiar ...
Ale zrejme tam neskončí, lebo iste sa nájde nejaký lekár, ktorý (za obligátnu obálku) prehlási za nesvojprávneho, ktorý zošalel, lebo sa nezištne obetoval demokatickej službe národu a vlasti.
Smutné je, že sklamala kráľová - posledná inštancia, ktorá by ešte mohla mať rozum a toho drzého spratka poriadne nakopať špicatými lodičkami do gulí, kým mu ten rôsol, čo má v hlave nevylezie nosom a ušami.
To bol - samozrejme - hlúpy pokus o nejapný vtip (ovšem hlavne preto, že to neurobila :(
1/1