Názory čitateľov


Názory k článku:
Minimálnu mzdu nad 1 000 eur majú garantovanú zamestnanci v ôsmich krajinách EÚ

8. 9. 2019   M.V.
Juraj Jánošík bol na tom asi rovnako lebo rozdával minimálny prídel, ale tým istým poddaným, miesto toho, aby celé sumičky investoval do prípravy protihabsburského povstania.Odsúdili a ihneď aj zavesili.
8. 9. 2019   Petrik2
Súčasná opozícia na Slovensku spoločne s podnikateľmi za výdatnej podpory médií dostáva priam hysterické záchvaty keď vláda a odbory navrhujú zvyšovanie minimálnej mzdy.Preto by si mal pospolitý ľud rozmyslieť koho bude voliť v budúcich voľbách, lebo Miuko už raz bol vo vláde, ktorá škrtala kde sa len dalo.
8. 9. 2019   @@@
škrtala len bežnym a chudobnym ludom ...seba a svojim pridavali :D :D :D
8. 9. 2019   nech žije kotleba
presne tak
8. 9. 2019   classic chess
Ale zo svojho.
9. 9. 2019   Lofo
Je smutné, čo napíšem ale nie je tam nikto koho by sa oplatilo voliť. Títo čo tam sú teraz okradli a oklamali (priamo do tváre) celý národ. A tá "alternatíva" ktorá sa formuje nie je tiež žiadna výhra. Mala by sa upraviť legislatíva ohľadne politických pozícii aby nelákala darmožráčov. A keďže nechcem zahodiť svoj hlas tak budem musieť niekoho v marci voliť....ale neviem koho
9. 9. 2019   Dig
No lavica nas do vecieho a vecsieho hovna taha, a pravica = zodpovednost, zadarmo nic nedostanes ale ked sa budes snazit a vzdelavat budes sa mat dobre. Tak si vyber. Ja nerozumiem, ze lavicovo orientovany ludia nevidia, ze to smeruje s lavicou do peknych sraciek.
9. 9. 2019   apoliticky
volit LSNS...jedina nadej...
8. 9. 2019   Erik
Nemci a Francúzi Bohatnú na našej lacnej pracovnej sile.Dá sa povedať že sme ich moderná Kolónia ktorá pracuje na Blahobyt nemeckého občana.Veru je to veľmi pochybný spolok táto EU.
9. 9. 2019   Jaro
A kde by sme boli bez EU ? Medzi Moldavskom a Ukrajinou ? Preco by nam mal niekto nieco dat? Treba sa vzdelavat , ucit sa jazyky, zakladat vlastne firmy a nie len nariekat a cakat, ze nieco dostaneme.V tom nam nikto nebrani , ale to sa nam uz nechce. Ved je spojene s tolkou pracou a rizikom.
9. 9. 2019   Dig
Presne tak, vyplakavaju tu taky co pre svoje vzdelavanie neurobili absolutne nic, ale urcite vedia, ze by chceli vyssiu mzdy a zaco? na to uz odpoved nemaju.
9. 9. 2019   Dig
Chod plakat na hrob Dr. Roberta Fica, tam najdes ludi co ta zneuziju.
1/1