Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovenskú ekonomiku čakajú v najbližšom období horšie časy

7. 9. 2019   tibi
A kedy boli dobré časy??...
7. 9. 2019   Fero z BA
Slovensko postihne osud Detroitu......... “prezieravá” vláda komunistov v SMERe priviedla krajinu do slepej uličky za potlesku tej jednoduchšej časti obyvateľstva, ktorá tvrdohlavo bude naďalej voliť bývalých boľševických kariéristov, ktorí nikdy žiadne peniaze nezarobila. Dokážu akurát rozdávať z cudzieho a pritom samozrejme komunistovi primeraným spôsobom rozkrádať krajinu. A potom samozrejme nemôže ostať na vytvorenie si finančného vankúša pre horšie časy
7. 9. 2019   yzyz
Bol to sudruh don Ivanov Miklozov agent neoliberal bolsevicky z neziskovky! On to cele nastartoval Hospodarstvo Hejslovenske bude montovat ako lacna pracovna sila auta ... Don sudruh Fiko biely kon Hejslovenskej oligarch kabala mafia camorra v tom pokracoval a preto lebo. Auta su masova pasova vyroba-montovanie vela ludi sa da zamestnat pracujucha chudoba-holota-otro ci a novodoby feudal ... Vzdy je to o tom a stale zapad na dlhy posiela na Vychod agentov z neziskoviek aby otocili cez medialnu propagandu ludi v statoch na Vychode! Dokonca o tom bol aj sudruh Lenin tiez agent z nemecka a zo zahranicia prisiel urobit Komunisticku Revoluciu bolsevicku do Ruska cize umelou cestou ... A to iste robili aj pravy bohovia faraoni-imperatory v Egyptskom imperium. Do nepriatelskych ris a tak dalej posielali zadarmo chudobu-otrokov! A tyto otroci-chudoba-holo ta ma za ciel dostat sa v nepriatelskych statoch na vrchol pyramidy moci a znicit risu alebo aj stat ... Preto aj USA oligarch mafia imperium plutokracie, Rusko, Cina, Izrael mas cudzie neziskovky ako bezpecnostnu hrozbu a zakon na to. Ako domacich agentov a plat ide zo zahranicia to je princip neziskoviek! Na rozvracanie statov a krajin, regionov! Ukrajinci agentovy zo zahranicia neuverili nastastie zase a ako stale ... Dokonca bola taka sprava na Hejslovensku ze sudruh agent Ivanov Miklozov bude na Ukrajine minister financiji a to je presna umera sudruh Lenin agenti zo zahranicia. Sa dostavaju na vrchol pyramide moci na Ukrajine. Ako to robili aj egyptsky faraoni a dalsii v tom pokracuju ale sofistikovanejsie!
https://www.you tube.com/watch?v=zPnx jt29jm0&t=1085s
6. 9. 2019   Unbelievable
Je vcelku jedno, aké časy koho čakajú, keďže je zjavné, že ľudstvo je tesne pred vyhynutím a možno to stihne do Vianoc.
Trump, Johnson, Kočner a teraz tá zrážka kamióna s vlakom pri Uhříněvsi sú jasným signálom, že ľudstvo sa intelektuálne raketovou rýchlosťou vracia tam, skadiaľ voľakedy popadalo.
Lenže za ten čas zdegenerovalo a teraz sa už na stromoch neudrží, takže vyhynie ...
6. 9. 2019   yzyz
Hejslovensko zanikne a nenajde nikto a nikdy! Jedno smerna orietania priemyslu pre hlupakov montovanie aut nic viac a nic menej ... Sudruha Ivanova Miklozova agenta z neziskoviek. A jeho hospodarsky neoliberal bolsevicky zazrak-mega dlhovy za 500-600, eurolir za mesiac ako novodoby otroci-chudoba-holo ta! Fakticky Hejslovensko malo od roku 2008 sporit ako stat a vsetci mat ten vankus ... Naopak Hejslovensko social oligarch kabala mafia camorra-statnaja isli cestou mega dlhy sudruha dalsieho agenta Kazigraf a spol! Hejslovensko pre mega dlhy a novodobych otrokvo kraca a slape obcianska krvava nova vojna alebo krvava Revolucia ... De la fin Hejslovensko!
https://www.idn es.cz/ekonomika/podni ky/pasivni-investice- indexove-fondy-bublin a-michael-burry.A1909 05_103416_ekoakcie_svob
6. 9. 2019   @@@
a načo ine by sa mali zamerať .....
v pripade poklesu svetovej spotreby je jedno načo je zamerana tvoja ekonomika ked klesne všetko tak klesne stale aj ty bez ohladu na to či si jednostrane zamerany alebo to maš viac rozložene ....
alebo ty by si sa na čo zameral aby si sa tomu vyhol ???
6. 9. 2019   yzyz
Ale uz o mega dlhoch nesplatitelnych a aj nadvyroby. Uz pisal sudruh Karl Marx ze Kapitalizmus na dlhy umely politicky rezim pre dole otrokov. Funguje do destrukciji a chaosu-v kruhu sa toci. Bud dlhy alebo nadvyroba ho nici das Kapitalizmus na dlhy! Len dneska je mega pruser nie je Kapital-peniaze na zachranu umeleho politickeho rezimu-Utopije Kapitalizmus na dlhy menom ... Danovy poplatnici su vyzmykany do tla! Utopija a umely politicky rezim pre oligarchiu a bohatych ludi s nazvom Kapitalizmus na dlhy. Sa zruti ako dalsia utopija Komunizmus 1989.
https://spravy. pravda.sk/ekonomika/c lanok/507227-na-zvlad nutie-dalsej-krizy-ne ma-eurozona-silu-ani- mmf-peniaze/
6. 9. 2019   yzyz
Nie je to jedno hospodarstvo statov musi byt decentralizovane! Napriklad globalna kriza zapad na dlhy z roku 2008 sa vobec neprejavuje v IT priemysel a spol ... A o tom to je nic viac a nic menej!
6. 9. 2019   M. V.
Stále to isté ako na kolotoči. Slovensko nevyužilo, nepripravilo sa alebo peniaze rozhodilo na lietajúce haraburdy a na vine sú spravidla dôchodcovia a vraj nízka pôrodnosť.
6. 9. 2019   @@@
pravda je taka že slovensko doplaca nato že ludia maju nizke mzdy ...produktivita prace na slovensku je takmer rovnaka ako v česku ale v česku ludia za tu istu pracu maju mesačne o cca 200 až 250 eur viac ....takže v česku možu hdp viac tahať domacnosti zatial čo na slovensku viac stojime na tahani zo zahraničia a to len preto že nam kadejake media a organizacie nahovorili že zvyšovanie miezd nie je dobre pre ekonomiku :D :D :D to je potom jasne pre koho tito pracuju len pre zaujmy firiem a cih ziskov lebo ak by sme mali silnu domacu spotrebu potom by sme nemuseli tak velmi stať na zahraničnej spotrebe ktore ked akonahle poklesne tak nas to vyrazne ovplyvni načo doplacame .....takže by sme si mali vybrať budu budeme nadalej len lacna pracovna sila pre zahranične firmy ktore sa na tom budu dobre nabalovať a ked pride pokles spotreby v globale hned nas to vyrazne zasiahne alebo podporime vyššie mzdy aby ten pokles nebol vyrazne zahraničim ale aby ho ako tak mohla udržať domaca spotreba čo pomože aj ludom mať vyššie mzdy a tym mať sa lepšie ale po tom firmy na slovensku netužia takže dalej budu propagovať cez svohje media to že nizke mzdy pre zamestnancov na slovensku je to spravne riešenie ....ale len pre ich vyššie zisky je to spravne riešenie na ukor zamestnancov
1/1