Názory čitateľov


Názory k článku:
Môžeme ekonomickým správam dôverovať?

7. 9. 2019   anonym
Neda sa verit ani umrtnemu listu, nieto ekonomickym spravam.
Ale da sa na nich pobavit.
7. 9. 2019   jim45
Ked si politici zachranuju kozu, su schopni vsetkeho, nielen sfalsovat par cisel. Burzu v New Yorku manipuluju tak, ze vytlacia nekryte peniaze, daju podnikom pozicky a tie si skupuju vlastne akcie. Tym pochopitelne rastu aj indexy na burze.
7. 9. 2019   yzyz
Ekonomika-ekonomie su pavedy na global velkej sachovnici-vo velkej hre! Ekonomika-paveda si aj odporuje ... Teraz ty Hejslovensky neoliberal bolsevici ekonomovia-pavedaci hlasaju ze minimalna mzda nema rast! Ale dneska je Kapitalizmus na dlhy umely politicky rezim-masova a mega spotreba na dlhy pre hlupakov dole ... Cize ten co zaraba minimalnu mzdu tak menej spotrebuje logicky! Keby ludia by mali vyssiu minimalnu mzdu logicky zvyssia svoju spotrebu dlhovu a aj Hospodarstvo statu svojho! Cize vsetko by rastlo zase ...
8. 9. 2019   Frantisek Nahnevany
A k tomu od roku 1993 na Slovensku a v Česku denno-denné preplácanie tzv. DPH /tzv. dane z pridanej hodnoty/ naivnými občanmi.
7. 9. 2019   jony
základná príručka investovania je film vlk z wall street
7. 9. 2019   Sturmgewehr
"Oficialnym" "ekonomickym" informaciam mozte doverovat asi tak ako Vasmu milacikovi Meciarovi, Dzurindovi, Ficovi a plejade ich fasistickych prisluhovacov. Vysledok bude ten isty - oni syti, vy celi, ale vy na rozdiel od nich budete blacat hladom ovecky :D
7. 9. 2019   Xyz
Ešte si zabudol na hviezdy - Matoviča, Sulíka, Lipšica, atď. Len ten 1. koľko debilín vybľakoval do sveta - že 200 000 000Sk mu dajú, keď rozbije vládu koalície v ktorej sedel. Potom vraj to bol vtip, keď už bola zošokovaná väčšina národa. Neskôr už prešiel na stovky miliónov v eurách - to tie, čo ich mal mať Fico na Bahamách uliate. A potom rozprávky, ako on nepodniká, to jeho žena. A asi jeho žena sľubovala Procházkovi lacnejšiu reklamu, on sa už len spravodlivo rozhorčoval. Taký Sulík napr. ako nadával na Kotlebu a pritom s ním tajne rokoval, rozbil vlastnú vládu, ale nehanbí sa vôbec ukázať na verejnosti. Lipšic bol ministrom vnútra a aj spravodlivosti a až teraz zistil, že tu vládne mafia, dovtedy čo robil? Uzákonil policajtom dôchodky po 15. rokoch služby. To nemali ani vojaci v rímskej ríši a tí museli ináč nastavovať krky proti barbarom, nie vybavovať si svoje kšefty! A aby sa to vyrovnalo - mladí dôchodcovia s lepšími dôchodkami ako iní zárobkami, tak ostatní budeme robiť pomaly do 70 rokov, či viac? A rozbili celý daňový systém, pred svojim odstúpením, to by inde súdili ako sabotáž. A to ešte, čo všetko verejnosť nevidela a nevie?
9. 9. 2019   xxx
Napr. že vraj sudcovia a prokurátori majú k nie malému dôchodku aj príplatok 600,-- EUR.
1/1