Názory čitateľov


Názory k článku:
Finančný analytik: Mladí by po nástupe do práce mali začať šetriť

4. 9. 2019   MM
Je to realita, mladi ludia byvajuci u rodicov maju sancu usetrit nezanedbatelnu ciastku kedze nemaju velke vydavky...len to by nesmeli chciet najnovsi iphone kazdy rok, 2xdovolenku rocne, jedenie vonku v restikach a pod., sam som si v tomto obdobi nasetril nemalu sumu a s byvanim problem nemam... ked sa clovek snazi moznosti su neskutocne, len netreba plakat ze sa to neda a zamakat na sebe
4. 9. 2019   Dig
Presne si to pomenoval, a presne tomuto som sa vyhol.
4. 9. 2019   prengel
uplne presne napisane... /mladi/ ludia mesacne vyhadzuju nemale peniaze a ani o tom nevedia, castokrat ide o stovky EUR mesacne tj. tisicky EUR rocne... Ak sa mladi dokazu vyhnut nastraham co vsetko "musia" mat, tak za povedzme 10 rokov najdu v obalke velmi zaujimavu sumu.
3. 9. 2019   normalnajz
vidím v tom dôchodkový alibizmus štátu...šetri si lebo tvoje odvody ti rozdáme. A ty si musíš šetriť :)
4. 9. 2019   Adam
Iba Debil môže šetriť a ukladať peniaze do Banky alebo do piliera.Za 30 rokov si za našetrené nič nekúpiš.v 1994 za 100€ 500 chlebov v roku 2014 100€ 100 chlebov.
3. 9. 2019   @@@
len nezmyselne tlačenie kalerabov ludom do hlav a nakoniec im inflacia zniči všetko ale to už tych čo zato možu čiže finančnikov nezaujima lebo oni si len vytvorili system kde oni možu bohatnuť bez prace :D :D :D
4. 9. 2019   Dig
inflacia to je co ? nejaka choroba ;) mozem kaslat celu inflaciu - na konci je to len zakaznik ci akceptuje zvysenu cenu, ak ked si povie ze nie, tak BUDE NIE.
3. 9. 2019   M. V.
Absolventi mali vyššie nástupné platy ako ľudia pred penziou, aby prestal fungovať akýsi vekový automat a teraz zostali zaskočení lebo po 40-tke im nepomôžu ani tri univerzity. Neviem ako majú šetriť s hypotékou na krku a dieťaťom, ktorého nároky stúpajú. Nie jeravda, že vo vyššom veku budú mať viac aj keď si udržia zázrakom pracovné miesto.
4. 9. 2019   Dig
Ono je uz sialene vobec do toho ist. Ale tu si kazdy mysli, ze aj on ma na to pravo.
3. 9. 2019   Anonym
A najlepšie cez sprostredkovateľa z OVB, ktorý sa už nevie dočkať provízií.
3. 9. 2019   @@@
presne tak :) .....ved len o to ide :)
3. 9. 2019   yzyz
Niet z coho na Hejslovensku je to utopija! Hejslovensko extremna lacna pracovna sila-novodoby otroci a pracujuca chudoba holota ... Nic viac a nic menej! Otazka je logicka a jednoducha z coho platit Nemec mesacna vyplata 3000. eur, Hejslovenska eurovyplata je od 200-1000. eur! A tam to stoji a pada ekonomika-ekonomia- pavedy ... Jednoducha matematika nepusti ten co zaraba viac ma z coho setrit ten co nema tak nenasetri nic a nikdy! Ktory finacny analytik to vypraval a kto ho plati aka oligarchia kabala mafia camorra? Hejslovensko ide a slape do novej obcianskej krvavej vojny alebo krvava Revolucia! 500 000. tisic ludi na Hejslovensku ma menej eurodochodok ako 500. eur. 600 000. tisic ludi na Hejslovensku je cierna praca to je mega extrem jak vojnovy stav! 3. miliony ludi na Hejslovensko mega exekucia to jest aj kolaps-bankrot-syst emove zrutenie celeho Hejslovenska ako statu! Cisla su mega zle ale aj vsade v USA 60. perente mladych ludi neveri na uz dneska umely politicky rezim Kapitalizmus na dlhy ... To je svetova posledna globalna termonuklearna hypersonicka 5. minut pre vsetko zive! Na Hejslovensku ked sa zacnu vyzbrojovat ludia a pojdu do ulic tolko policajtov 25 000. tisic kusov a ani vojakov 6000. to nezachrani! A Revolucia krvava ukonci umely politicky rezim chaos Hejslovenska socialnaja oligarch kabala mafia camorra demo-kracie matrix-hologram ...
3. 9. 2019   Božská Komédia
Šetrenie je komunistická myšlienka a kto v demokracii šetrí, okráda svoju rodinu.
Primárny princíp zdravého kapitalizmu je život na dlh a vyhýbanie sa jeho splácaniu.
Má to aj svoju prírodnú logiku - načo vám budú našetrené peniaze,keď zomriete ?
Prípadne, keď vás zomrú, ako Schnurmachera - aby sa k tým peniazom dostali ...
Keď máte dlhy, nikto vás neokradne, pri rozvode o nič neprídete a umierať budete so slastným pocitom, ako ste s tými sviniarmi vypiekli ;)
3. 9. 2019   @@@
zaujimava myšlienka (najmä ten koniec) :)
4. 9. 2019   Dig
zial casto sa stava ze zavazky zdedi aj rodina ktora zostala na zive :) ;), ale ano teba to uz nemusi zaujimat
4. 9. 2019   Dig
Akurat ak mas hotovost mozes robit rozhodnutia ake chces a uznas za vhodne, ak ma dlh mozes akurat tak figu borovu.
1/1