Názory čitateľov


Názory k článku:
Spoločnosti Tesco na Slovensku klesajú tržby aj zisk, znižuje tiež počet zamestnancov

3. 9. 2019   svedomi
Nase pravo zvolit si kde minieme peniaze je silnejsie ako volebne pravo, lebo rozhodujeme kazdy den.Volime nielen akych vyrobcov podporime, ale aj kde savyvezie zisk, ako sa spravaju k dodavatelom a zamestnancom.zamest nancom.
Chodil som roky d tesca, kym mi prestala vyhovovat kvalita, potom do Lidlu, kde mi prestala vyhovovat politika. Teraz chodim do slovenskej siete Nitrazdroj, nie je sice parkovanie ako u zahranicnych, ale. yrobky slovenske, ceny nizsie , vernostna karta nezbiera udaje ale iba dava zlavu, za nakup nad 33 e kava zdarma...a tych 200 m k autu neriesim, ved potrebujem pohyb. Mam aspon pocit ze rozhodujem o tom kto tu bude na trhu.
Ozaj ohladne tych preprogramovanych fiskalnych pokladni v Ziline je nejak ticho, co neodvadzali dph a davali
kopie blokov.
Pamat davu je +- 2 tyzdne. Dav je spolocenstvo ludi zijuce podla zvykov a uznavajuce autority
3. 9. 2019   jim45
Kolko nakradnu tie romske bandy, co sa roztahuju okolo velkych supermarketov. Ani si nechcem predstavit, ake skody sposobuju. Aky asi nakup urobi 6-clenna tlupa ciganov bez kosikov, ktori sa rutia supermarketom. Naco prisli, co tam chcu. Co tam robia? Minule partia ludi, vsetko stari, mladi, deti, kociky - evidentne z balkanu - si urobila party priamo v strede supermarketu. Asi 20 ludi sa tam bavilo najmenej pol hodinu, kym som tam bol.
3. 9. 2019   jojo
samoobslužné pokladňa : nalož si , vylož si , nablokuj si , nalož si , poďakuj si , navaľ peniaze a strč si.
3. 9. 2019   anonym
je tak samoobslužná, že sa dozorujúci pracovník musí 20krát zastaviť pri človeku: schváliť vek, keď kupujeme alkohol, schváliť tovar keď je ľahký sáčok s koreninami a váha ho nevníma (drahý šafrán napríklad), kontrola hmotnosti tovaru (to neviem prečo sa deje), keď čítačka nenačíta čiarový kód tak to zamestnanec nahadzuje do pokladne manuálne nejaký číselný kód, keď neviete na obrázku nájsť pečivo (ktoré sa podľa vyobrazenia nepodobá na to skutočné čo držíte v ruke), keď omylom dvakrát načítate jeden tovar a treba to stornovať, keď zamrzne pokladňa (nevedno prečo), keď treba načítať zľavové kupóny, keď treba načítať gastráče, keď treba z tovaru zložiť pípadlo pri drahšom tovare,..... no skutočne samoplatiaca pokladňa. a nevravím už o možnosti pohybu keď sa tam ocitnú dvaja s veľkými nákupnými košmi....
3. 9. 2019   M. V.
A naviac predpokladajú, že s vekom sa zrak zlepšuje alebo si myslia, že všetky problémy so zrakom sa dajú kompenzovať okuliarmi. Samoobslužná pokladnica môže byť využitá len obmedzene.
3. 9. 2019   jojo
Zisk stúpne, ak prestanú predávať hnoj a začnú predávať kvalitné potraviny,
3. 9. 2019   Murkoslav
Len v jedinej veci má Tesco navrh pred Kauflandom: v pečivách. Tie má Kaufland naozaj nechutné. V ostatnom zase vyhráva Kaufland. Tesco nemá tak dobrú zeleninu. A Tesco nemá tak dobré mäso, údeniny, syry. Ani ponuku balených vôd.
3. 9. 2019   anonym
Presne tak!
3. 9. 2019   jim45
Prvy odisiel Carefour, potom Hypernova. Ostanu uz len nemecke nizkosortimentove retazce Lidl a Kaufland. Skoda, bol to dobry supermarket a rad som v nom nakupoval. Na zlatych mali otvorene stale a mali dobry sortiment.
Ale svet nestoji, meni sa, pridu novi, ini, Norma, Aldi, Penny, Spar.
2. 9. 2019   Jozef Mladoň
Máme v meste oba základné obchodné reťazce : Tesco a Kaufland. Sú blízko seba a Tesco je dokonca bližšie k "ľuďnatejšej" časti mesta. Kaufland býva plný a Tesco poloprázdne. Prečo asi?
Ľudia prestávajú chodiť do Tesca a idú radšej do Kauflandu. LEBO: v Tescu ten rýchlokvasený management vymyslel NEVÍDANÝ návrh: meniť neustále miesta uloženia tovarov , vraj v záujme zvýšenia predaja. Podľa týchto "progresívnych" riadiacich pracovníkov, vraj, keď ľudia pri hľadaní tovaru, ktorý chcú kúpiť, musia prejsť prakticky celým obchodom a pri "tejto turistike" vidia vraj viac tovaru, a teda viac kúpia.
Takto to tvrdia predavači, že im to tak kážu "ich šéfovia".
Čo poviete- BOMBASTICKÝ NÁPAD- NIE?
Ja som prestal chodiť na turistiku do Tesca a obdobne predpokladám, že urobili ďalší a chodím- asi chodíme- do Kauflandu, kde rýchlo nakúpim, čo potrebujem a na TURISTIKU IDEM RADŠEJ DO PRÍRODY !
TAKŽE TAK TESCOVÁCI- aj toto je dôvod vašich nízkych tržieb.
3. 9. 2019   Braňo
Súhlas.Predávajú mäsové výrobky po záruke, prebaľujú ,resp. dávajú do rôznych akože grilovacích omáčok,aby spotrebiteľ necítil pri rozbalovací zápach,ale až pri jedení.
2. 9. 2019   rak
Brexit moze rozhodnut o osude tesca na slovensku napr. dividendy su v eu zdanene 7 per. mimo uniu to moze byt 35
3. 9. 2019   anonym
35% je pri platbe do daňového raja, nie mimo EU.
1/1