Názory čitateľov


Názory k článku:
BMG Invest vyplatí veriteľom necelých 1,8 percenta z ich vkladov

7. 6. 2020   palubovám@gmail.com
Manžel mal uzatvorenú zmluvu o pôžičke s B.M.G.,s.r.o., Košice, Južná trieda 93. Manžel v roku 2012 zomrel a osvedčením o dedičstve pohľadávka B.M.G.,s.r.o., Košice, Južná tried 93 voči manželovi prešla na mňa ako manželku. Uspokojenie pohľadávky prišlo dňa 1.6.2020 poštovou poukážkou na meno nebohého manžela a pošta mi to nemôže vyplatiť aj napriek tomu, že som predložila osvedčenie o dedičstve. Chcem sa spýtať na koho sa mám obrátiť, aby poštovú poukážku poslali na moje meno. Ďakujem
5. 5. 2020   anonym
Dobrý deň, vedel by prosím niekto poradiť ako treba postupovať ak prišiel šek na vrátenie daného percenta vkladov z BMG invest na osobu, ktorá zomrela ešte v roku 2005? Jediným priamym žijúcim pozostalým je jej sestra...ďakujem vopred za pomoc.
29. 8. 2019   Milano
Niektoré odpovede sú tu veľmi podivné. Investovanie v kapitalizme a podvody, to sú 2 také rozdielne veci asi ako pes a kôň, aj keď majú obaja 4 nohy. A za investovanie ešte nikdy nikoho trestne nestíhali a stíhajú ich za spreneveru, alebo aspoň sa tak tvária, v tomto skorumpovanom štáte. Ďalej,keby niekto v NSR si dal inzerát, že zhodnotí vklady ročne o 20%, tak hneď je u neho Finančná polícia a musí im dokazovať, ako zarobí ten zisk, aby ešte mohol vyplácať 20% úroky. Tu sľubovali 40% a každý deň nám gumovali mozgy, ako je to zaistené. A čo štát? Ešte im uverejňoval reklamy v štátnej STV, Pošte a keď som cestoval vlakom, tak na zadnej strane cest. lístka tiež bola reklama podvodníkov. No ešte máme "nezávislú tlač - strážnych psov demokracie", ako sa radi vychvaľujú. Samozrejme brali tučné zisky z reklamy. Raz som im napísal, že či budú uverejňovať aj "služby" prostitútok a vrahov, keď im zaplatia? Samozrejme, boli ticho, štekajú o hodnotách a morálke, len keď im to vyhovuje. Takže zodpovednosť štátu je NEPOPIERATEĽNÁ, alebo aspoň tých papalášov, čo tam vtedy sedeli a nezasiahli - Dzurinda + spol.
Ďalší príspevok, že väčšinu použili na vyplácanie úrokov - totálna sprostosť. Nikde na svete neexistuje úrok vyšší ako istina, teda to, čo vyplácali podvodne miesto podnikania bola menšina vkladov a väčšina im išla do vlastných vačkov. Pyramída sa to volá preto, lebo dole je najširšia, tam bolo najviac tých oklamaných ľudí a išlo to pár ľuďom do vreciek, čo je ten vrchol pyramídy!
30. 8. 2019   blanka
100-percentný súhlas
27. 8. 2019   trader
Stacil by zakon ktorym sa zhabe majetok podvodnika aj ked ho previedol na pribuznych.Tiez zrusit danove raje.Politicky a ekonomicky zablokovat danove raje,pripadne vojensky zasah, kym sa nepolozia.Lenze politici si na seba bic neupletu.
Cely svet je jedno velke hnojisko.
27. 8. 2019   STASI
Na to davno zakon existuje. Prevod majetku dlznika na ine subjekty, s cielom znemoznit splatenie dlhu alebo stat sa insolventnym mozno napadnut na sude ako odporovatelne pravne ukony. V takom pripade, je prevod majetku na ine osoby vo vztahu k vymozitelnosti dlhu veritelom neucinne a veritel moze robit ukony na splatenie pohladavky aj voci majetku, ktory previedol napr. na manzelku, kurvy alebo biele kone.
26. 8. 2019   anonym
A co vydrazili Fruniho zlate zuby, alebo zlatu zilu?
26. 8. 2019   M. V.
Reklama vtedy presviedčala, že je to zisk z rozumu ako rotovalo tá desaťkorunová minca. Jedna partia, ktorá ani nemala toľko rozumu ako zákulisných informácií sa pekne nabalila, tí, ktorí mali rozum tam neinvestovali a tretia skupina čakala na Dunajskej ulici v Bratislave pred dverami s peniazmi, aby ich dali do toho investičného fondu a neviem, či sa to malo vložiť do nejakej šikovnej vojny lebo taký zisk nebol ani vtedy možný. Kanada investovala na 5% zisk. Letákmi boli zaplavené všetky poštové schránky. Inteligentná zlodejina sa podarila aj v ďalśej investičnej spoločnosti, ale len raz. Nikto sa o to nezaujímal. Potom chceli posielať katalógy plné podobných fondov na peknom lesklom papieri. Zaplatili sme školného.
26. 8. 2019   Junkers
Takze z vlozenych 1000 eur dostane "investor" spat az 18 eur :)) Ale slubovali az 40 % per anno z investovanej sumy, nie vratenie 1, 8 % z vlozenej sumy :D ALe kde prokurvatory, sudna mafia a policajna cvarga urobili chybu, ked nedokazali verejnosti oznamit, kde skoncili miliardy byvalych slovenskych korun, co tam vlozili obcania? Cigan Marhula alias Majsky co fajci ako Turek a hra sa na choreho ma prerusene trestne stihanie pre udajne svoj nepriaznivy zdravotny stav. Medzitym biele kone BMG invest - Sebescak a Fruni nahle zomreli po odpykani trestu ale kde skoncili miliardy SKK nikto nevysvetlil. Kedysi Meciar co disponoval udajnym CD s vkladatelmi povedal, ze keby sa to zverejnilo, kto sa na tom nabalil vypukne obcianska vojna. Pozdravujeme Gasparovica, jedneho z udajne uspesnych "investorov" tej doby temna .........
26. 8. 2019   ROBO
Kde skončili miliardy? To sa pýtaš akože vážne? Veď väčšina sa predsa vyplatila prostredníctvom úrokov klientom, ktorí mali to šťastie, že investovali hneď na začiatku tej pyramídy. No a tí teraz už čušia ako voš pod chrastou. No a zvyšok už vytunelovali tí, čo to riadili. Ale neverím tomu, že si ich niekto z nich užije. Tieto ukradnuté peniaze sú totiž prekliate, toto prekliatie sa prenáša bohužiaľ aj na ich potomkov, ktorí v podstate za nič nemôžu, lebo boli len deti, keď ich otec, či matka kradli.
27. 8. 2019   apoliticky
Tych co vlozili peniaze do BMG Invest...NETREBA LUTOVAT !!! Mnohi z nich roky tazili vynosy a mnohym sa aj vratili vo forme vynosov ich vklady !!!...samozrejme ti co posledny rok ci dva pred krachom ,,investovali,, tak prerobili...ale co si stazuju ?!...investovanie v kapitalizme je VZDY O RIZIKU !!! ...
26. 8. 2019   Jozef
...teda nič. Hlavne že správcovia a právnici sa napakujú.
1/1