Názory čitateľov


Názory k článku:
V prípade tvrdého brexitu Británia údajne zaplatí EÚ z 39 mld. libier len časť

25. 8. 2019   linda
a znova bude EU len slabou handernou babikou
25. 8. 2019   Erik
Len čo sa Britania pozviecha a začne sa jej dariť bude to Koniec Vypalnickej Diktátorskej a Zločineckej EU.Postupne odíde viac krajín
26. 8. 2019   Ružena
Už sa teším ako zase s tovarom budem čakať 24 hodín na hraniciach zadarmo.
Ako 10 tis. kamiónov totálne zablokuje hraničné prechody,100000 ľudí z automobilového priemyslu si budú okopávať spokojne grúle za chatrčou.
26. 8. 2019   apoliticky
ludi ako si ty lutujem !...ste tak lahko ovplyvnitelny mediami az strach !...to si ozaj taky idiot ?! ...Nenapadlo ta, ze staty budu musiet uzatvorit medzi sebou zmluvy o bezhranicnom prechode ?!...inak im skolabuje ekonomika !... to uz nie je svet 80-tych rokov kde si postal na hraniciach maximalne tak hodinu !...proste doba ich donuti, tak ako nuti skorumpovanych politikov pomaly a isto stavat dialnice !...pretoze aj politik je iba clovek a ak uviazne v zapche ...docvakne mu to !... proste staty budu nutene uzavriet medzi sebou zmluvy !...aj bez toho kolosa zvaneho EU kde je 750 darmozracov poberajucich plat 30.000 euro mesacne...system priepustnosti vnutornych hranic bude musiet zostat ako je !
26. 8. 2019   Dig
Aspon neklam 30000 eur to nie je ani zdaleka.
25. 8. 2019   Ovocná Odroda
Smutné je, že to je jediné o čo v tejto chorej verzii "demokracie" ide :(
Skutočným životom na tejto streštenej planéte je už len obeh peňazí, zmenili sme sa na mechanické koprocesory, ktoré ho v pote tváre 24/7/365 zabezpečú a občas sa rozmnožia.
Neznáma sila donútila hmotu=energiu, aby sa zhlukla do kvarkov, tie do neutrónov, protónov a elektrónov, tie zase do atómov, tie do molekúl a tie do biologických štruktúr, orgánov a nanotechnologických biorobotov - vznešene nazývaných aj "ľudstvo". A celý tento šialený blázninec má zjavne len jednu jedinú úlohu - honiť dokolečka abstraktnú somarinu zvanú "peniaze" po krumploidnej guli (mimochodom z rovnakého materiálu) s polomerom 6300 km ...
Ak exsituje v tejto (evidentne vadnej) verzii vesmíru väčšia ujovina, rád by som vedel kde, čo a hlavne načo ...
25. 8. 2019   lues
top comment :)
1/1