Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemecký minister financií: Neexistujú žiadne náznaky krízy v eurozóne pre situáciu v Taliansku

21. 8. 2019   rak
pamatam si ako bush junior do poslednej chvile tvrdil ze sa nic nedeje
31. 8. 2019   Anonym
To tvrdia a budú tvrdiť stále - na klamstvách predsa stojí tento svet. Elita si predsa nebude srať do válovov.
21. 8. 2019   jim45
V 2008 az do padu Lehman bolo vsetko v najlepsom poriadku. Indexy stupali, HDP rastlo, nehmutelnosti na rekordnych urovniach. Pad Lehman prisiel ako blesk z jasneho neba.
Len zopar investorov uz v maju vedelo, ze nieco nie je v poriadku a stopli investicie.
22. 8. 2019   anonym
Kto sa čo i len trochu vyznal v ekonómii,vedel už na jar 2007, že čo prichádza.
Kto sa čo i len trochu vyzná v ekonómii, vie, čo prichádza teraz. Napriek uisteniam politikov.
22. 8. 2019   eXtrem
Presne dobre klamu alebo su naivny a radsej mlcia aby nebola panika. Ale realita je taka ze: DB Bank ma toxicke uvery zahadna restrukturalizacia teda pred krachom. Dlhopisy nemaju kupcov. Reality uz vyse 2 rokov nejdu Domy v cenach nad 100tis sa nepredavaju vobec a ani uz nebudu. Nerealne predat. WV so 4 zmien na 3. Z 3 na 2. Cargo a szr 4dni Pisu o 6 %nezemestanosti. Realita je 20 len ludia su neevidovany na UP z dovodu sikany. Starnuca a zadlzena populacia tomu pridava. Exekucie obcanov a firiem. Uroky nizke, tlacenie papierikov nepomiohlo k nicomu. Banky drzia miliony toxickych uverov nesplatitelnych.
23. 8. 2019   I1ilan
Mas aj zdroj svojich informacii?
Vdaka.
23. 8. 2019   eXtrem
Pogoogli. Exekucie pravda. Zmeny vo WV pravda. Domy pravda mam kamosov maklerov. Este tak do 100vky sa ako tak predava ale uz tam je utlm. Zadlzenost pravda a dlhy ludi pravda. Sam vidim nezaujem o predaje v roznych oblastiach. Kazdy chce opravovat stare veci. Restrukturalizacia DB pravda. Pojem restrukturalizacia sa vykonava po krachu firmy alebo po silnom pade. Ze maju toxicke uvery pravda. Kamos robi v bankovom sektore. Boja sa ako maly ze ked prestane velka cast splacat ze ich to polozi.
23. 8. 2019   eXtrem
Zamysli sa nad jednym. SI myslis ze krajina ako SLovensko moze napriklad fungovat na 100%HDP, my nie sme Amerika, UK, Nemecko. Stredna generacia Husakovych deti teda aj ja uz prestavame robit zvyseny dopyt. Mlady robit nechcu. Extremne ceny neakceptuju. Polovica z nich ide mimo Sk. A nezarobia tolko aby mohli vytvorit dopyt po tych extremne nafuknutych nehnutelnostiach. Vidim to v okoli. Pocetne je ich aj menej. AJ bratranec hned zo skoly isiel do CZK. Ze tu v drazobe neostane. Pomer mlady vs stary sa zvysuje. Z tych menejpocetnych mladych este polovica zdrhne z SVK. Cast sa neozeni a nevyda. Tak ta malinka cast nedokaze a ani nemoze udrzat hdp ani spotrebu na urovni ako bola. A nie to plnit statnu kasu aby bolo na zdravotnictvo a vsetko.Len tak na zamyslenie. CO bude za 10 rokov urcite horsie. A este k tym mladym povedal mi bratranec. Ze stat mu bere vela a ma moznosti ist inde kde tolko nesklbu. A pri tolko starych ludi zvysia mladym dane a predstav si ten scenar co bude.
1/1