Názory čitateľov


Názory k článku:
Trump: Európa nám dá všetko, čo chceme, len musíme zdaniť ich autá

4. 9. 2019   eXtrem
Drzim mu palce v tych clach. Dufam ze uvali. Sprava sa ako klasicky podnikatel. Chrani svoj trh. Europa ma nezaujima a euro vonkoncom nie. Je to zdrap papiera ako dolar. Neustalou inflacio sa znehodnotuje na wc papierik. Euro pomaly uz nema ziadnu hodnotu.
3. 9. 2019   tukabel
Príchodom Trumpa sa len vykľulo šidlo z vreca: EÚ je v USA vnímaná ako konkurent,nie spojenec...Preto je taký vehementný podporovateľ Johnsona a Brexitu.A vôbec by nepohrdol ani nejakou lokálnou vojničkou-samozrejm e v Európe...a keď už nie vojnička s ostrými zbraňami, aspom nejakú obchodnú treba vyvolať....
22. 8. 2019   ferko
prečo Huawei??? pretože ten sa tak ľahko neodpočúva ako Iphone. A to tu kurvu americku serie.
22. 8. 2019   ferko
tak, a Iphone hádžem do koša a kupujem Huawei.
21. 8. 2019   yzyz
Imperator Nero-Stalin-Trump plutokrat prvy a zlostny oligarcha sa great hneva na NATO-europa kolonie-vazalov-lok ajov a spol! Nasledky a tresty-sankcie pocitite v europskych-koloniac h. Od bieleho a choreho a stareho otca na vlastnom tele vazali-lokaji-kolon ie. Vola sa to a aj staroveky Rim a aj ine imperia to volali. Rozdeluj a panuj od PAX-AMERICANA imperia Kapitalistov na dlhy oligarch-plutokraci a krvave imperium! Tak ako PAX-BRITANICA imperium oligarch krvave malo svoje kolonie ... Tak mali aj Nacisti-3.Risa svoje kolonie a aj satelity ako Hejslovensko, Rakusko, Cesko, France a spol! Tak isto mali aj kolonie a satelity Vychodnu europu a spol PAX-SOVIETICA imperium silove Ruske-Komunisticke. Tak isto ma svoje kolonie aj PAX-AMERICANA imperium Kapital na dlhy a aj silove-vojenske NATO darebakov-lokajov-v azalov ... Nic viac a nic menej a historia sa nemeni naopak historia sa len a len meni tak stare imperia striedaju nove imperia! PAX-SINICA imperium silove diktatorske Mao-Komunisticke Cinske imperium najstarsie 7000. rocne ...
21. 8. 2019   ROBO
Keď Američania uvalia clá na európske autá, tak práve vtedy začne tá spomínaná kríza....v Európe, nie v USA.
21. 8. 2019   adrex
v momente ked dá tie clá tak akcie automobiliek padnu dole ... a to bude idealny cas na nákupy .. uz sa tesím na BMW
21. 8. 2019   germanystocks
alebo na BASF
22. 8. 2019   apoliticky
BMW ?...tuto upadajucu znacku?...ani za nic!
21. 8. 2019   Made In USA
Nemci nenávidia Američanov viac, než sme my nenávideli Sovietov po 21.AUG.1968.
Na rozdiel od nás sú však západniari neúprimní a sú výchovou doslova vycvičení - ako psi - aby sa tvárili priateľsky, ústretovo, šťastne a kolektívne.
To je však len falošná "socialisation", lebo v súkromí sú izolovaní, neprístupní, nešťastní a samotárski.
Možno to už neplatí pre internetovú generáciu, žijúcu v globálnej dedine - no samovrážd, predrogovaní a kadejakých absurdných úletov (napríklad vystrieľať školu, či hádzať kanálové poklopy z mosta na autostrádu) je až príliš veľa na to, aby bolo jasné, že deti majú rovnaké problémy, ako ich rodičia.
Prečo to hovorím ?
Lebo Západ v skutočnosti nenávidí Ameriku viac než sa za totality Východ ideologicky tváril.
Pre Východ totiž boli USA v skutočnosti vždy nedosažiteľným snom, ktorý tajne a závistlivo obdivoval ("predbehneme Ameriku").
Pre Západ Amerika predstavovala nevychovaných a primitívnych chrapúňov, ktorí sa nevedia vpratať do kože a zaslúžili by pár mokrým vechťom poza uši.
Východ však už za tých 30 rokov predsa len trocha vyspel a tak zrejme poslednou baštou pre našich amerických priateľov ostalo bigotné a totálne zmagorené Poľsko, ako aj troch anormálnejšia Ukrajina - čiže v oboch prípadoch potomkovia Vikingov - ktorých protiruský sentiment je tak extrémny, že tí prví boli ochotní spojiť sa aj s diablom a nie je vylúčené, že tí druhí si preto odpálili Černobyl ;)
21. 8. 2019   fero z BA
zbierka veľkých neprávd
21. 8. 2019   Dobré Ráno Stará Mama
Tvoj problém je, že si ešte nestretol skutočného Nemca, Rakušáka, Angličana, Íra, Francúza, Taliana, či Španiela :)
V prípade Nemcov je to naozaj ťažké, lebo výkvet národa zložil kosti v ZSSR. Podobne všetci schopní Íri emigrovali v dobe hladomoru do USA a doma ostali len retardovaní.
Anglický sir sa sa s poddaným baviť nebude a už tobôž nie s poddaným poddaného.
Ak by si sa aj s niekym z elity nedopatrením stretol, bude sa síce s tebou baviť slušne (teda ak na teba vrátnik nestihol pustiť psa) ale vnútorne otrokom pohŕda, lebo Slovania sú otroci: nemecké slovo Sklave, je naozaj odvodené od slova Slave (Slovan) a v angličtine to je to iste (slav). Je to mimochodom preto, že islamci v stredoveku kradli vo východnej Europe zbabelých Slovanov a predávali ich ako otrokov (však sa aj zachovalo: "horší poturčenec od Turka"). Slovania radšej kolaborovali, než aby tú háveď nastokli na koly a zákerná Európa namiesto aby z Vlada Dracul Tepeša spravila nadnárodného hrdinu - urobila z neho netvora a vampíra
(spáchal to síce írsky Bram Stoker - nebolo to však z jeho írskej kotrby, ale ho na to naviedol uhorský Slovák Ármin Vámbéry (narodený v Svätom Juri) - lebo kde by Dublinčan zobral tak neuveriteľné národnostné podrobnosti o Uhorsku, keď väčšina z nich nebola v živote ani v Corku :)
Takže ak si myslíš, že poznáš prísne utajené, intímne myšlienky Západniarov - tak si na omyle, lebo to čo si stretol sú len prisťahovalci - a ich potomkovia.
Napríklad čo Rakušák - to v skutočnosti Čech.
Pekný príklad je Hitlerov kamarát Porsche, s ktorým založil Volkswagen, lebo v skutočnosti to bol Čech jak poleno (konkrétne Franta Porš) ...
21. 8. 2019   jarocell@gmail.com
Aj Rambo bol pôvodne Čech, volal sa Rambousek, ale v Amerike mu to skrátili...
23. 8. 2019   amater
Tak toto je hláška mesiaca :-)) palec hore
22. 8. 2019   Falco
Celkom zaujímavý a dobrý názor...
1/1