Názory čitateľov


Názory k článku:
Väčšina štúdií ukazuje na negatívny vplyv rastu minimálnej mzdy

22. 8. 2019   @@@
iness je organizacia ktora haji len zaujmy podniaktelov manažerov a firiem preto ich slova netreba brať na važnu vahu kedže ich zaujmom je cez media pretlačať len zaujmy svojich ludi tym padom tato organizacia nikdy nebude hovoriť a prinašať veci v prospech ludi v prospech väčšiny tej väčšiny ktory su v pozicii bežnych a chudobnych ludi ....
je potom prekvapujuce že media takymto organizaciam davaju tolko priestru tym padom len ukazuju že aj mediam nejde o zaujmy bežnych a chudobnych ludi ale len o zaujmy bohatych ludi firiem manažerov na ukor ostatnych
21. 8. 2019   fero z BA
boľševik v 1917 zasial problémy do ekonomického myslenia pre novodobú budúcnosť európskeho priestoru. Minimálna mzda nie je nič iné, ako zlodejina nútiaca zamestnávateľa platiť v ničím neodôvodnenej výške odmenu za prácu, ktorá nezodpovedá násilne stanovenej výške odmeny
20. 8. 2019   anonym
Vatsina studii, nechape, ze v Europe mame kolonialisticke krajiny a kolonie.
V koloniach, kde rast minimalnej mzdy, je zdaneny, rovnako ako prijem managera, alebo riaditela banky, sluzi rast minimalnej mzdy, na rast odvodov, poplatkov a dani zo mzdy, pre vladnucu kleptokraciu.
Ovela dolezitejsie je pre Europu, aby stanovila celoeuropske zivotne minimum, ale tranreginalne, nezdanitelne zvotne minimum, transnacionalne a genederingovo spravodlive v celej EU.
Okrem nezdanitelneho minima, je potom nepodstatna ciastka minimalnej mzdy, ktora sluzi kleptokraciam vo vychodnych koloniach, zdierat SZCO, bez ohladu na to, ci zarobi, alebo nezarobi, ale odvody platit musi.
Princip narodnej rovnosti a vyrovnavania regionalnych rozdielov, je zakotveny v zakladnych principoch fungovania EU.
Ale nefunguje od jej vzniku a ani fungovat nemoze, pretoze bez kolonii na vychode, by nemohli zit kolonizatori na zapade z pridanej hodnoty.
Ale ani v koloniach, by sme nemali miesta tak rozsirene a popularne z nizkou pridanou hodnotou, ale za to vysoko zdanovane, zodvodovane a spoplatnene.
1/1