Názory čitateľov


Názory k článku:
Ponuka od Elona Muska: Nechcete na strechu tlačiareň peňazí?

28. 8. 2019   Jana
Ročne ušetrí 500 a za prenájom zaplatí 600 :) hmm výhodné ...
21. 8. 2019   puk
a nejakeho robota, co bude chodit za mna do prace nema?
20. 8. 2019   anonym
Ked si namontujete solarny system, baterie a pridavny generator, zistite velmi rychlo, ze elektrina z vlastneho zdroja, je v rozvinutom svete, ako Europa je, drahsia asi 15x viac, ako elektrina zo zasuvky, hoci v nasej kolonii, odoberana z nevyhodneho tarifu, pre nebytove priestory a rekreacne objekty.
Nieje to o cene zariadeni, ale o trvalej prevazdke.
A ide najma o dlhe zimne obdobie, kedy zdroje v nasich zemepisnych sirkach nedodavaju dostatocne mnozstvo, pre chod domacnosti.
20. 8. 2019   yzyz
Nedostatocne a paveda ... Slnecne kolektory nebudu podla fyziky ziskove! Tesla sa nepredava a ani solar panely na strachy. A ani SPACEX no SPACEX ano ma zmluvu s NASA ale to je tiez malo. Elon Musk futurolog alebo podnikatel cez statne dotacie solar panely, elektrovozidla, kozmos ako dodavatel rakiet pre statny-vojensky komplex NASA ... Alebo je to vsetko inak. Ako stale ...
24. 8. 2019   apoliticky
TESLA ze sa nepredava?...ty si z ktorej dzungle vybehol ?!...praveze poradovnik na Tesly je rok a viac !!!...a to svedci o tom aky obrovsky zaujem je o tieto fantasticke auta, ktore vo vyvoji predbehli automobilky ako Mercedes, BMW ci VW az o 15 rokov !!!...Budiiicek somar !
20. 8. 2019   domixkova
pravým dôvodom prečo to Elon Musk chce dostať na naše strechy je vízia nabíjania Tesly kdekoľvek na ceste. Na Slovensko sa to asi tak skoro nedostane, pri našich dotáciach na elektromobily. Ale bussines plán tam je. Ešte by ma zaujímalo, ako bude bojovať proti predajcom elektrickej energie.
20. 8. 2019   tukábel
Hm,tlačiareň peňazí na streche?....akurát že na tú tlačiareň musia prispievať všetci formou zvýšenej ceny za spotrebovanú el.energiu.Týka sa to aj veterných elektrární a energie z nich vyrobenej....
20. 8. 2019   arch. Gabriel
Tlačiareň peňazí pre Muska :)
A tie zúfalo potrebuje na svoju pyramídovú hru, keď investorov predražených elektromobilov vypláca príjmami od investorov vŕtacej spoločnosti a tých peniazmi investorov do letov na Mesiac, Mars a do psej matere.
Ten by už mal dávno sedieť s Kočnerom v I. nápravno-výchovnej skupine - alebo ešte lepšie, obaja (a milióny podobných) by mali krútiť dynamo, aby tak filantropicky vyrábali skutočnú elektrickú energiu ...
By ma zaujímalo, či si všetci priaznivci "demokracie" uvedomujú, že toto im raz niekto spočíta (keď nie ich deti, tak vnuci) - lebo internet sa nedá vymazať (na rozdiel od sústavnej likvidácie dôkazových materiálov v procesoch predošlých politických systémov).
Pritom súdiť už budú stroje a tak to nebude trvať desaťročia, ale milisekundy :)))
A je skoro isté, že stroje nebudú nežné, ani zamatové - milé je len to, že delikventi nebudú nezmyselne väznení (ako v EU), ani brutálne popravovaní (ako v USA, či SA) - ale im proste bude modifikovaná DNA, takže prevýchova bude skutočná.
Takže ak sa zneužívatelia právomocí verejných činiteľov nádievajú, že zabezpečia svojich potomkov na najbližších milión rokov - akurát im spôsobia komplikácie.
Ale ako káže Písmo - hriech otcov padá na potomkov do štvrtého kolena (pričom dnes už to zjavne sú aj matere).
20. 8. 2019   Dig
Daj si lieky a svet hneď bude pre teba krajší ;).
3. 9. 2019   pery
Koniec ropakov!!!! Konecne niekto sa odhodlal pre cistu energiu zo slnka!!!! Pritom Tesla pochovala auta ako Bugatti, Ferrari za miliony eur!!!
1/1