Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonómovia sa zhodnú: Pravdepodobnosť, že Európa upadne do recesie je 70-80 %

23. 8. 2019   Übergott
My už - vďaka Kočnerovej Threeme - máme lepšiu recesiu, než voľakedy s Lasicom a Satininským, či Šimekom a Grossmanom :)
A to je zjavne ešte len rozhorievacfie kolo - tie skutočné petardy si zrejme režisér načasoval pred voľbami.
Takže som presvedčení, že o pár týždňov sa Bratislaské kanalizácie budú sťažovať, že ich pracovníci sa nevedia dostať do práce, lebo minimálne všetci politici, štátni úradníci, sudcovia, prokurátori a policajti budú chodiť iba po kanáloch - a keď sa niekde omylom vynoria, tak každý im s rehotom ukáže holú riť.
A to je dobre, lebo demokracia má byť veselá a nie smutná, ako totalita - kde by už touto dobou nebolo kam vešať prádlo :(
23. 8. 2019   Sorry Vole Error
Of course ... som presvedčený ... - ledaže by com si po demokraticky mykal (my z milosti Božej kráľ :)
21. 8. 2019   janosik
Ktery cocot v tak pohnutej dobe ,povoluje prisun economickych parasitov do europy?
sami domaci budou mit co delat aby uzivili svou rodinu ,.ale stale se do europy vali tisice nemakacenkov. Kdo je bude zivit? hlavne z ceho. Kdyz domaci nebudou mit praci? Politika omunistickej frau merkelovej . Ta osoba si nevidi ani na spicku nosa.
Nadeluje merkelova dobre soc.zazemi pro bezence ,ale pro domaci lidi uvaluje dane.
Kam takova hloupa politika smeruje ?
21. 8. 2019   fero z BA
EU je žiaľbohu presiaknutá socializmom a to ju vedie do úpadku
27. 8. 2019   apoliticky
ty si dusevne chory mrzak...ak zlyhava tvoj vysneny ,,zapad,, alebo skapinajuce USA ...tak to stale zvalujes na ,,socializmus,, alebo na ,,komunistov,, ktory uz 30 rokov nie su...daj sa liecit !!!
31. 8. 2019   nicnevedko
...ani fašisti tu od 1945 nie sú, prečo takto potom častujú kotlebovcov? Súdruhovia z NDR niekde spravili chybu...
21. 8. 2019   jam
parkovacia recesia? budeme platit a nebude kde parkovat?
20. 8. 2019   jim45
Renomovany ekonom to je zas aky podvodnik. Co sa mu stane, ked sa netrafi? Za tolko stoja aj jeho splechy. Radsej nas informujte presne ako sa znizil zisk nemeckych firiem a kolko prepustaju. My si urobime nazor sami nez nezavazne kydy nejakeho samozvanca.
20. 8. 2019   yzyz
Imperator Nero-Stalin-Trump oligarcha kabala mafian plutokrat prvy a zlostny nastartoval novu krizu dlhovu! Cez tretia svetova vojna technologicko-obcho dna vojna globalna ... Vola sa to aj nerealna politika blaznov a sialencov a pyromanov. A z casti aj idiokracia a matrix. Trump je nieco ako imperator Nero a imperator Stalin do kopy! Imperator Nero podpalil Rim a odisiel hrat na harfe. A na kopci pozeral ako hori Rim ... Imperator Nero-Trump pojde hrat golf teraz nedavno odisiel hrat na statno-planetu pracovnu dovolenku do Trump golf klubu! Neuviertelne v USA oligarch mafia imperium plutokracie elita oligarchisticka kabala mafia maju pracovne-dovolenky ako nic v Kapitalizme na dlhy ...
https://www.idn es.cz/ekonomika/domac i/anketa-krize-recese -obchodni-valka-usa-c ina-cr.A180711_163151 _ekonomika_mato
20. 8. 2019   M.V.
Nesmú sa nám podlamovať kolená, cieľ je na dohľad, už nás neoklamú.Asi preto sa v televíznych staniciach nevysielajú neslniečkárske programy naprieč celým kontinentom, ktoré by emociálne zjednocovali obyčajných ľudí v Európe.
20. 8. 2019   yzyz
Staro nova kriza 1929-2008 krach walll street oligarch kabala mafia camorra elita USA bankarska a aj bankrot USA stale trva! Vola sa to umely politicky rezim USA oligarch mafia kabala mafia camorra Kapitalizmus na dlhy ... To co je na dlhy nemoze fungovat ako to funguje cez nove dlhy tak! Ale to uz sudruhovia Marx-Engels pisali ze umely politicky rezim Kapitalizmus na dlhy pre oligarchiu a bohatych. Funguje v cykloch a dalej uz len nadvyroba na dlhy pre hlupakov ho da do dalsej krizy ... Kriza na dlhy vo Velikej Germanie je od roku 2018. Cize aj na Hejslovensku social oligarch kabala mafia camorra stat neoliberal bolsevicka demo-kracia umely politicky rezim! Nove auta nikto nechce dneska. Ani Cina Komunisti najvacsii global trh na auta-20. milionov aut tam predaju. Padlo to tam tiez na dlhy cyklus Kapital na dlhy peniaze-pre hlupakov ako tak aj v Cine ... Je to na smiech ale skor tragikomedia ras na dlhy pre hlupakov nemoze ist do nekonecnosti. Moze ist ale je to utopija-paveda-ekon omika-ekonomia na dlhy! Ale skor big problem je inde. A to ze ani Rusi ako ludia nerozumeli nikdy co je utopija-umely politicky rezim Kapitalizmus na dlhy. Tak ani dneska nechapu ludia co je umely politicky rezim Kapitalizmus na dlhy tiez. No a to comu nerozumeju zvierata-opice-ludi a to povalia vsetky utopije a aj umele politicke rezimy dlhove Kapital a spol! V novych Revoluciach a v novych obcianskych valkach ... To jest kolobeh ludskych dejin na global urovni-global sachovnici-velka hra!
1/1