Názory čitateľov


Názory k článku:
Cieľ ECB v nedohľadne: Inflácia v eurozóne klesla na jedno percento

22. 8. 2019   rak
inflacia je len druh dane cim nizsia tim lepsie pre obycajnych ludi
20. 8. 2019   jim45
Uroky uz hore nepojdu nikdy. Este mozu rozhadzovat peniaze z helikoptery a ked tak budu robit aspon rok, inflacia pride. Po nej vsak pridu uplne ine problemy ako ekonomika. Merkel ide rozdat nemeckemu hospodarstvu 55 mld. nekrytych euro. Trhy absolutne nezareagovali. Vsetci s otvorenymi ustami sleduju, co ta divna pani vyvadza.
20. 8. 2019   eXtrem
Pri stagnacii platov , navysovania vydavkov na prezite a VAsej chorej neustalej inflacie dosiahnete to ze este viac ludi sa prepadne z vyplaty do vyplaty z dochodku do dochodku, spotreba pojde dole a cely tento system sa Vam zandlho krasne zosype. CItam ze ceny nehnutelnosti pojdu dole. No neviem zatial sa Vam dari oblbovat ale realita je taka za pol roka sa uz neic drahe nepredava. Ludia a realitky stale drzia ceny i napriek tomu ze niektore domy sa predavaju viac ako 2 az 3 roky. Ale robte kludne inflaciu aj 5% ja budem rad aspon ludia nebudu uz mat ziadne peniaze na zvys na spotrebu. V podstate poznam vela znamych co su dost zadlzeny a nic uz si nevedia na dlhe roky kupit. Ale treba zdrazovat stale. Ja to kvitujem . Budem rad ked pride ta kriza co ma naslapnute a pekne krasne sa Vam ten sen zosype neviem sa toho uz dockat. Snad potom pride k zmene systemu.
20. 8. 2019   jim45
S otvorenymi ustami som sa dozvedel, ze za sucasnu krizu mozu stale lacnejsie mobily. Podla mojich vedomosti vlajkove lode posledne modely dolu nesli. Nevadi.
Inflaciu si disciplinovane krajiny Europy drzali pomerne prisne na dvoch percentach. To im zarucovalo ocakavatelnost ekonomickeho prostredia a moznost presne planovat do buducnosti. Ako zvysku sveta ekonomicky zmizlo z dohladu Nemecko, Rakusko, Holandsko ale napr. aj Cesko dufam pisat nemusim.
Pre tieto uspesne staty je nizka inflacia velka neprijemnost.
1/1