Názory čitateľov


Názory k článku:
Úrokové sadzby ECB zostanú veľmi nízke niekoľko nasledujúcich rokov

18. 8. 2019   jim45
Uz nikdy nepojdu hore. Nemaju preco a ani ako. Tento stav ukonci az poriadny krach. Ked to skonci len padom eura, mozme byt stastny.
18. 8. 2019   M.V.
Chcú vykradnúť vklady obyčajných ľudí, aby bolo na šampanské v stredisku Courtechel za tisíc až tritisíc euro za fľašu alebo za lehátko na lepšej pláži na riviere tak 100e/deň. Už teraz v septembri sa to malo meniť podľa pôvodných vyhlásení.
18. 8. 2019   jim45
Prelozene do ludskej reci. Velky problem je tu a my uz nemame ako zasiahnut, lebo uroky su na nule /zero/.
Posledna moznost aku mame je rozdavanie vytlacenych nekrytych penazi, pri ktorych zatial nie je jasne ako ekonomike skodia, ale toxicke su urcite.
Situaciu v svetovej ekonomike mozno prirovnat k cernobylskemu reaktoru. Ten bol zahlteny toxickym xenonom, ktory vznikol pri nestabilnom nizkom vykone reaktora.
Vo svetovej ekonomike plni ulohu toxickeho xenonu prave trilion nekrytych dolarov drzo pripisanych na ucet centralnych bank a porozdavanych najroznejsim instituciam v platobnej neschopnosti.
18. 8. 2019   @@@
je to preto že všetci sa boja ....ale nie o bežnych a chudobynch ludi ale boja sa o seba boja sa preto žeby schudobneli kedže doteraz si všetci ti nahore zvykli len na bohatstvo a myslia si že takyto postup čiže tlačenie penazi a ich nasledne rozdavanie bohatym aby si zato kupili pracu bežnych a chudobnych ludi ktory zdarmo nič nedostalu ale su to musia aj tie peniaze z ničho trvdo odpracovať tak si myslia že tento podvrh a system im vydrži naveky
je to len ich strach strach bohatych pred schudobnenim ...mala ukažka na vrchole ekonomiky a akcioveho trhu v roku 1929 bolo v usa odhadom 25tisic až 35tisic milionov ale počas krizy do roku 1932 ich počet klesol len na 5tisic ludi ...toto len ukazuje aki bude aj buduci scenar a pred čim sa ti nahore cely čas boha že pridu o svoje bohatstvo o bežnych a chudobnych ludi sa tito ludia nikdy nebali lebo ani v rokoch 2008-sa o nich nebali a zachranovali bohatych a ostatnych nechali napospas systemu
1/1