Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemecko je pripravené na deficit

18. 8. 2019   @@@
toto je to čo som už davno tvrdil že nemci nakoniec budu nuteny isť do deficitu aby podporili rast vlastnej ekonomiky ....doteraz nemci mohli vytvarať rozpočtovy prebytok len vďaka tomu že ich tahala zahranična spotreba najmä usa ale dnes už sa to meni a ta spotreba z usa pre nemecko je problematicka a tak nemci su nuteni snahe dalšieho svojho ekonomickeho rastu robiť to čo robi aj usa čiže tahať ekonomiku cez vladne dlhy .....presne to už niekolko rokov robi aj usa inak by zrejmä usa mali problem udržať si aj tak nie priliš vysoky ekonomicky rast ako maju teraz
17. 8. 2019   jim45
Vela stastia Frau Merkel. Rovnako ako migranti ani tieto opatrenia nemusia priniest uspech. Kazdy pacient, ktoremu davaju vo velkych davkach sedativa, antibiotika, vitaminy, prestava na ne casom reagovat.
Urokove sadzby chcete znizovat dokedy? Ved uz dnes su zaporne. A pomoze to? Zacnu kupovat tie papiere, ktore ani velmi nechcu?
Tlacenie nekrytych penazi, ktoremu sa ako sa zda uz brani aj Lagarde a ta spolu s Draghim nikdy nemala daleko od slov k najriskantnejsim ekonomickym pocinom.
Opakovany vtip uz nie vtip. Moze to platit aj na rozdavanie nicim nekrytych penazi. Zatial nikto nerozoberal neblahy vplyv tychto z klobuka vycarovanych penazi na ekonomiku. Minimalne uplne zlikvidovali zodpovednost u politikov a bankarov. Od tej chvile si uz mohli uplne robit co chcu. Vseti citia, ze nieco drhne. A to velmi. Radsej nemysliet ako to skonci. Len tie cisla nie a nie pustit.
17. 8. 2019   yzyz
Hejslovensko nie ... Nemci nasetrili za roky hojnosti! Hejslovaci extremne lacna pracovna sila a novodoby otroci jedna orientacia na priemysel montovaci aut-extremna lacna extremna-pracovna sila a otroci. 3. miliony ludi v exekuciji na Hejslovensku to je koniec Hejslovenskeho statu oligarch kabala mafia camorra demo-kracie neoliberal typ. Hejslovensky stat v rozpade-rozklade a aj v bankrote sa zasekol pre tolke exekucie-matrix padol navzdy! No vychodiska su len a len dve tak obcianska krvava vojna na Hejslovensku alebo nova krvava Revolucia ... To je na smiech ale a ani nie na smiech ale tragikomedia neze blahobyt na dlhy neprisiel. Ale na konci chudoba, holota, novodobych otrokov co je najviac povalia na konci cele toto ako umely politicky rezim! A konec ... A bude vymalovane! Ludia na Hejslovensku nemaju z coho zit a existencne zit a to je nova Revolucia alebo uz len vojna vychodiska z nudzoveho stavu ...
1/1