Názory čitateľov


Názory k článku:
8 tipov, ako sa vyhnúť problémom so splácaním pôžičky

7. 12. 2022   anonym
Excellent job done by ROOTKITS CREDIT SPECIALIST, I did come across good reviews on this page last week how they helped a lot of people fix their credit score, recovery of stolen fund, bitcoin, and my wife advised we give a try as I had to be awake lately to see how I could get my credit score back on track but to no avail, we got scammed by some group that never came through. I'm happy yesterday, this amazing company cleared my negative items, 14 inquiries, collections and boost my score from 564 previous report to 796 excellent score on the 3 credit bureau on permanent credit fix, chase bank and 2 other credit unions that declined my request today approved my application and the company added 2 positive trade lines. You can reach out to them on ROOTKITSCREDITSPECI ALIST AT GMAIL DOT COM/ WHATSAPP: +1 (626) 514 0620.
19. 12. 2021   legitimate
You can apply for a loan anywhere and anytime in your convenient location using your phone or laptop. Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer approval process takes just 4 hours. contact us now (Whats App)
number:+9193941 33968 patialalegitimate51 5@gmail.com Mr Sorina Jeffery
14. 8. 2019   daniel
Raz jeden ekoterorista a odbornik na pozicky hovoril, ze treba volit zelene riesenia, ako nemat auto, nemat deti a nevyhadzovat veci, ktore este sluzia.
13. 8. 2019   M.V.
Riešenie pramení z overenia počiatočných postojov,čo je naozaj potrebné, aby sa človek nestal obeťou vlastných názorov, ktoré neprešli kvalitnou oponentúrou na ich dlhodobé dôsledky.Krátkodobý ch rýchlych dobových a samospásnych riešení je tu všade viac ako pet fliaš na smetisku. Koľko bytov budem musieť zohnať sebe a deťom, koľko módnych aut, koľko chladničiek, televízorov,dovolen iek, koľko manželstiev a detí. Tie špásy sú drahé, vek pribúda, zdravie ubúda. Chcem sa stať otrokom pôžičiek, ktoré solventným reklamy takmer vnucujú? Alebo všetko nechám splatiť ručiteľom?
13. 8. 2019   Lolo
Zakladny a prvotny tip, ako sa vyhnut problemom zo splacanim, je nepoziciavat si.
V dnesnej dobe nikto hladom neumre, ak si nepozicia.
Ani v zime nezmrzne, dakde na chodniku.
Pozicka je oddialenim a spoplatnenim zatazena skusenost, ako sa da napriklad setrit a nepozicat si.
Problem poziciek na cokolvek u nas, hybe kolonialnou ekonomikou, pricom len fundament ludskych zdrojov, neustale masirovany reklamami na veci ktore nepotrebuju, ale su na uver dosiahnutelne hned, vyraba zastupy hypotekarnych otrokov.
Pokial by ludske zdroje naozaj pouzivali rozum, pripadne moznosti ktore sa po 89 roku objavili, nikto by ziaden uver nepotreboval.
Lebo ak by ludia nepoberali penaze za mrzky urok, zili by sme relativne chudobnejsie, ale za to zdravsie. Kleptokracia by nemohla tolko kradnut a pseudosocialna demokracia, ako maskovana kleptokracia, by musela tvorit urcite zasadne socialne kroky, lebo inak by sa nase dominium vyludnilo uz koncom 90tych rokov.
A ono sa vlastne vyludnilo, okrem umretych na starobu, opotrebenych prloletarov, odilso za pracou do prec znacne mnozstvo ludskych zdrojov. Nevratia sa, ani ked im sluboia robotu pa pasom, lebo toto maju v novom domove iste, aj 20 rokov.
A za ine peniaze, dokonca bez uveru a poziciek.
U nas chudobu zauverovali a takto saturovane ludske zdroje, tvoria volicsku zakladnu, spolu z dochodcami a mladymi nacistami, alebo fasistami a poloblaznami slnieckarskymi, pre tie kleptokraticke struktury, ktore tu mame etablovane od roku 89.
Nepoziciavat si.. Lenze zivot v maringotke, alebo zahradnej chatke, nieje tak vzrusujuci, ako neustale nervaky o kazdu splatku, poplatok, odvod, alebo urok.
17. 8. 2019   apoliticky
Lenze ekonomika zapadu a celeho kapitalizmu je zalozena jedine na POZICIAVANI !!!...tento stary 250 rocny system, ktory na dnesnu modernu dobu uz prestal fungovat preziva jedine na pozickach !!...treba vybudovat novy system !!
1/1