Názory čitateľov


Názory k článku:
Britská firma Ovo Energy plánuje kúpu divízie spoločnosti SSE, sídliacej v Škótsku

12. 8. 2019   Smutný Názor
V Škótsku zomiera ročne na následky užívania drog 10x toľko osôb, než je priemer EU (posledne 1187). Predstavuje to 218 obetí na milión obyvateľov, čo je dokonca viac, než najsamdemokratickej šej žumpe USA - a to už je čo povedať.
Vďaka brutálnej kriminalite mladistvých sa tak našim škótskym priateľom podarilo v roku 2007 dosiahnúť aj najvyššiu mortalitu v Európe - konkrétne 4,5 vrážd na 100.000 obyvateľov (bežná demokratická hodnota je niekde okolo 15%).
Slumom Európy je pritom Glasgow so 45% detí pod hranicou biedy.
Tých skutočne bohatých to samozrejme netrápi, lebo žijú v izolovanom svete svojich ochraniek - napr. ochrana Marka Zuckerberga stojí Facebook asi 10 miliónov USD ročne - socky, čo si namýšľajú, že keď majú smartfón Apple a nadrozmerné SUV, tak sú stredná trieda, však na ochranky nemajú a tak si môžu dosýta vychutnať radosti slobody nechať sa zapichnúť feťákom (čo platí pre celú UK - včítane priľahlých ostrovov, ako Írsko - doporučujem návštevu "Killing fields" v Dubline - ale to v turistickom sprievodcovi nenájdete a policajti vám to neukážu, lebo im tam magistrát zakázal vstup (aby sa im niečo nestalo - írska polícia (Gardai) totiž nie je ozbrojená - "pomáhať a chrániť" totiž v niektorých krajinách neznamená strieľať občanov aj keď Stalinove metódy sú bohužiaľ efektívnejšie a len za Mussoliniho bola mafia nútená vypadnúť z Talianska a vrátila sa až s US inváziou, vďaka známej zmluve s FBI, ktorá jej zabezpečila beztrestnosť)).
1/1