Názory čitateľov


Názory k článku:
Priemerný starobný dôchodok za 10 rokov stúpol o tretinu, dostáva ho o 148 tisíc penzistov viac

11. 8. 2019   Lolo
A ceny sa nezvysili vobec?
Dochodok v roku 2009 bol zobracenka a dnes je to o tretinu viac.
10. 8. 2019   148001

Priemerný starobný dôchodok za 10 rokov stúpol o tretinu, lebo Wall Street-u momentálne nevyhovuje kríza, keďže všetci na ňu čakajú a tak by nebodaj zarobili, aj keď nie sú Vyvolení - čo je neprijateľné.
Tým pádom je peňazí ako sena, takže ak to takto pôjde ďalej, tak sa dostavá diaľnica, nemocnica Rázsochy, pošta Dúbravka a čoskoro sa začne stavať aj Bratislevské metro.
Ale to je našťastie vylúčené, lebo to znamenalo, že nastal koniec sveta.
Takže kríza príde a keď si potom pôjde penzista po penziu, tak len spýtavo opáčia: "A ty si tu čo stratil - zo saní sa zoskakuje vo dvore"
10. 8. 2019   M.V.
Skôr alebo neskôr príde k reforme Ústavy SR, aby sa udržala na Západe a vek odchodu do dôchodku sa potom kľudne bude posúvať aj nad 70 rokov. Postihne to aj tých, ktorí pracovali v zahraničí. Pochopiteľne nikto takých ľudí nezamestná lebo ich pošlú na pracovné lekárstvo, kde nesplnia limity požadované pre výkon povolania a tak sa budú musieť uspokojiť s redukovanou takzvanou predčasnou penziou. V ČR to mali prepočítané až na 74,5 roka pre narodených v tomto roku a pre dnešných 40-tnikov plus jeden rok naviac, teda 66 rokov.
1/1