Názory čitateľov


Názory k článku:
Na trhu zdieľanej ekonomiky: Desať krajín s najrýchlejšie rastúcimi zárobkami pre živnostníkov

11. 9. 2019   anonym
To, ze Amerika a Anglicko na prvych miestach je jasne, tam ten biznis vznikol. Ale dalej uz iba vsetky najchudobnejsie staty, tam sa logicky dari takemu biznisu.
15. 8. 2019   Blind Man
Ponúkam na zdieľanie svoju škaredú a tučnú 76 ročnú manželku. Ja zasa chcem sa prizdieľať na 47 ročnú štíhlu babenku s dlhými štíhlymi nôžkami a pevnými trojkami.
15. 8. 2019   nenáročný
47 rokov a pevné trojky to ide ako dohromady?
15. 8. 2019   Blind Man
Ale ide, len sa treba o seba starať.
15. 8. 2019   Lolo
Napriklad u nas v kolonii, vdaka danovemu peklu, zivnostnici miznu, bud emigruju, alebo koncia v montovniach za pasom.
SZCO je prenasledovany druh, cim ich je menej, tak stale viac prebujena statna sprava, si vybera ciele, svojho zaujmu slabe a poddajne jedince, ktore potom sikanuje kontrolami. Ucia sa tak uradnici a aj zivnostnici. Uradnik z moci uradnej, vykonava cinnost, aby zivnostnik mal o zabavu postarane. Uradnik z moci uradnej nechape, ze cielom zivnostnika, nieje papierovanie a dokazovanie svojej neviny, od hygieny zacnuc, cez danovakov, po rozne BOZP kontroly.
V principe urady a uradnici, co pracuju v stycnej sfere zo zivnostnikmi, sa daju povazovat za geneticky vyvinutu odnoz deviacie moci uradnej z 50tych rokov, ked likvidovali zivnostnikov, ako posledny ostrov odporu, pomocou rozne preformulovanych zakonov, perzekucii a vseliakej ludskej nenavisti, na zaklade politickeho presvedcenia o tom, ze vykonavat zivnost, je protistatna a protispolocenska aktivita, rovnajuca sa podvracaniu republiky, az po terorizmus.
Dnes sice existuju podnikatelia, ale obvykle podnikaju v podstate na pomedzi zakona a to len na zaklade neprehladnej dzungle predpisov, ktore v podstate ak nezafunguju ako odstrasenie pri zakladani podniku, neskor ucinne odsaju entuziasmus a zivotnu silu i peniaze, aby sa subjekt spraval normalne a neblbol, nepodnikal..
To mame ako dedicny dar, poskodenia myslenia, od doby vlady cervenych svini.
15. 8. 2019   petokilian@zoznam.sk
Kuwa kde je Slovensko,svetovy tiger.
15. 8. 2019   lenka
to je ako keby si hladal v dedinskom bufete trendove veci z ameriky, proste neni a nebude, treba sa s tym zmierit alebo ist tam kde je lepsie.
1/1