Názory čitateľov


Názory k článku:
Falošné lákadlo: Trik, vďaka ktorému míňate viac

14. 8. 2019   Nika
Vysvetlite mi prosim rozdiel medzi medzipristatim a prestavkou?
14. 8. 2019   Robo
Dali zlý príklad z USA. Na Slovensku 75% ľudí nielenže nikdy neletelo, ale ani nevidelo lietadlo naživo....preto mali radšej použiť autobusy, tie pozná každý. T.j. takto preložený článok je obdobne zlý, ako keď dajú preložené porovnanie, že určitá vec je takmer taká vysoká, ako Socha slobody, pričom 90% Slovákov Sochu slobody nikdy nevidela, a ani si nevedia predstaviť, aká je vysoká.
14. 8. 2019   odpoved
Prestávka je, že počas letu zastane lietadlo na určitý čas. Pilot si dá zatiaľ kávu a odskočí si na WC. Letušky zatiaľ zbehnú nakúpiť croissanty. Potom let opäť pokračuje.
14. 8. 2019   presne tak
aj keď to znie ako hlúposť. veď prečo sa nemôže pilot vycikať ešte pred letom a kávu si predsa dá, hneď ako lietadlo prepne na autopilota. skôr je prestávka o tom, že pri dlhých letoch nestačia ani dvaja piloti, lebo by pracovali viac než im to odbory umožňujú, preto tá vynútená prestávka.
14. 8. 2019   al
myslím, že to zle preložili. Jedno malo byť medzipristátie a druhé mal byť prestup. Medzipristátie slúži na dotankovanie a prípadne obmena pasažierov. A druhé meníš linku.
14. 8. 2019   palo
pre slováka je to jedno, ale američan zostane zmätený a väčšinou zvolí tu drahšiu variantu
1/1