Názory čitateľov


Názory k článku:
Zlatý štandard na voľnom trhu

16. 9. 2019   Falošné Pravé Zlato
Čudujem sa, koľko reklamy na zlato sa tu poslednou dobou objavuje . a teraz sa to vysvetlilo: veľkobanka JPMorgan Chase objavila, že v obehu je falšované zlato.
Zatiaľ zachytili asi 1 tonu - t.j. 1000 kusov po 1kg.
Najvtipnejšie ale je, že to zlato je v skutočnosti pravé a dokonca aj vysokej kvality - flašné sú certifikáty, že bolo odliate v Švajčiarsku (výrobné číslo, označenie a hologram)
Takže možno máte doma bezcenné skutočné zlato - lebo je síce pravé, ale nebolo certifikované v Švajčiarsku :)))
Tomuto svetu skutočne yebe s jeho monopolmi na zbytočnosti (brilianty, zlato, STK/EK, atď.) na čom sa vždy pár jedincov rozprávkovo nabaľuje a tupá demokratická väčšina to vždy všetko zožerie aj s navijkámi :(
16. 9. 2019   bob.f
o com tu bluzni autor? o menovej konkurencii? a co takto sanckie, alebo urpednostnovanie svojej meny + svojho tovoaru natlakom na vlady cudzich statov? to o com tu bluzni tento kekonom...o akej konkurencii? ak usa zakaze kazdemu obchodovat s iranom alebo inymi statmi? ak uvaluje za hocico sankcie(lebo napriklad chcete kupit zbrane z ruska) a robi natlak cez mmf a platobne systemy?!?! najskor treba prec so svetovym parazittom c.1 a k tomu zlato a zlaty standard napomoze najviac.
1/1