Názory čitateľov


Názory k článku:
Príťažlivé výhry: Zachráňme hotovosť pred vyhynutím lotériou!

6. 8. 2019   yzyz
Hotovost je uz dneska hlupos ... Bankster kabala mafia camorra tlaci peniaze z nicoho v tlaciarniach. Je nelogicke uvazovanie vybrat si z bankomatu peniaze a ist platit hotovostou. Ked sa to da cez kartu priamo alebo mobil. Cina Komunisti predbehli vsetkych a aj cely zapad na dlhy. V Cine Komunizme kazdemu staci mobil a vsetko zaplatil z mobilu! Dneska vacsina penazi prevody su digital a aj kupa a predaj. Dokonca aj mafia, kabala, oligarchia a spol pouzivaju vlastne banky a vlastne digital-sifrovacie prevody. A aj digitalcoin a spol ... Dneska uz platia hotovostou starsii ludia mozno ale je to pomale a aj drahe vyberat z bankomatou peniaze. Zbytocne clanky ci kart ale lepsie by bolo rovno mobil! Mobil je tricorder z STAR TREK casom to bude ... Drogy sa dneska predavaju tiez digital-cyber menach. Dneska kazdy kasle z vysoka na hotovost. Dobre nechytia ta pri hotovosti akoze ale chytia ta skor ci neskor tranzakcie tak na konci.
6. 8. 2019   eat the rich
nemáš pravdu, všetci na hotovosť nekašlú, napríkad ja hotovosť milujem. hlavne keď za menúčko ešte musím doplácať ku gastráču. hotovosť je vtedy kráľ!
6. 8. 2019   tom
Tu musim suhlasit. Skus zaplatit / doplatit 10 alebo 20 centov.
7. 8. 2019   Pedelutka
Ja len nerozumiem, ako môže niekto kto má biliónové dlhy požičiavať inému, aby splatil svoje dlhy :-))...
6. 8. 2019   lubos
A načo by nám bola daka hotovost staci vydat karty na dobijanie ktore nebudu na meno aby si mohol platit a hotovost zrušit.
6. 8. 2019   Tom
Je to jednoduche, abz si nemohol byt totalne pod kontrolou. Je to jednoduche, zrusime hotovost = ak si nepohodlny (nie zlocinec len nieco vies, co sa nepaci kamaratovi premiera) zablokujeme ti moznost platit. Zdochnes od hladu. Alebo jednoduchsie. Staci nemat hotovot, potom zautocit na verifikatorov pladby (Masterkart, Visa) a znemoznit pladbu. Potom si nekupis nic. Je to take jednoduche, ked ti terminal vyhlasi, nemozno validovat pladbu.
6. 8. 2019   yzyz
Uz davno ste pod totalnou kontrolu ... Hotovost nema vyznam aj keby si nemal v banke ucet. Nejako musis platit, platis hotovostou. Ale aj tak tranzakcie su a existuju a skor ci neskor by ta chytili. Alebo ta chytia firma-stat alebo dalsii sukromnik co ti posiela peniaze alebo robi tranzakcie. Tak ze by si niekomu odovzdal na ucet hotovost. A zamerali ta ihned cez dalsieho sukromnika komu sa poslalo na aky bankomat. A tam staci dat kameru uz su v bankomatoch. V USA oligarch mafia imperium plutokracie je riadena a kontrolovana spolocnost-diktatur a oligarch kabala mafia bankova. V USA bez FICO skor socialne-bankove nic a nikdy nekupis v obchode na dlhy. A dokonca ta v USA fasizme-nacizme bankovom-oligarchis tickom typ vyprevadia ta z obchodu vonku na ulicu! Dneska s hovostou platia iba ty co si myslia ze ich nechytia. Kamery su v sade bankomaty, ulice, domy a tak dalej ... Dneska neplati ten kartou ktory videl filmy spiozne ze sa vie maskovat. Ale film je ine a realita je original!
1/1