Názory čitateľov


Názory k článku:
Najčastejšou chybou pri návrate z dovolenky je nadmerný dovoz cigariet

28. 7. 2019   anonym
No a v ramci EU, teda napr. z Grecka, si moze motrok doviezt predsa neobmedzene mnostvo tabaku, cigariet, chlastu tvrdeho aj vina.
Tak isto moze v ramci EU, letecky aj autom, prevazat neobmedzene mnozstvo cigariet, chlastu, pretoze ludske zdroje zo SR, nieje problem dokazat, ze to maju na vlastnu potrebu.
V ramci EU, sa preprdaju bez dokladov len z mobilom, cele hordy muslimakov, co ine, ako chlast, klobasa z prasata, nas lepsie ochrani?
28. 7. 2019   jozef
Kto je "motrok"?
29. 7. 2019   anonym
Moderny otrok..
Pisal o tom Lolo
asi to ma z neokomunistickeho manifestu Karola Ondriasa- my, motroci XXI. storočia.
28. 7. 2019   Frantisek Nahnevany
A podvodom na občanoch je nadmerné zdanenie. Napríklad pri cigaretách.
Pri phm, tabaku a tabakových výrobkoch, alkohole a niektorých alkoholických nápojoch. . . sa niekedy jedná až o štvorité zdanenie.
Občan platí pri týchto komoditách resp. tovaroch už z raz ZDANENÝCH peňazí /daň zo mzdy, daň z príjmu a p./ ďalej nákupnú cenu a z nej DAŇ plus SPOTREBNÚ DAŇ a napokon sa to všetko zdaní ešte nezmyselnou a ničím neopodstatnenou DAŇOU z pridanej hodnoty /DPH/, ktorá je de facto od roku 1993 podvodom na občanoch.
Štyri dane.
28. 7. 2019   Frantisek Nahnevany
Ešte upresním.
. . . tzv.DAŇOU z pridanej hodnoty /tzv.DPH/ . . .
29. 7. 2019   lofo
p.František a z čoho by mal mať štát príjem (pozor! neobhajujem dane a ani ich výšku, len ma zaujíma ako si fundovaný ekonóm ako Vy (pravdepodobne ste keďže pod každým článkom môžme čítať tieto Vaše neustále sa opakujúce vyjadrenia) predstavuje financovanie štátu)
29. 7. 2019   Frantisek Nahnevany
Tzv.DPH to nie je.
Suma, ktorú občania od roku 1993 pod skratkou DPH denno-denne platia sa rozhodne v plnej výške štátu neodvádza. Štátu sa odvádza, teda keď sa už odvádza, iba zlomok sumy, ktorú naivní občania od roku 1993 pod ikonou DPH denno-denne "v dobrej viere" platia. Obrovská časť peňazí občanov, ktorí majú dojem, že nimi zaplatené peniaze pod zámienkou DPH niekto za nich štátu odvedie, tak táto obrovská časť peňazí sa nenávratne prepadá do nenásytných hrtanov v bezodnej priepasti.Ľudovo sa tomu vraví cap-ca-rap.
Od roku 1993 je tzv.DPH podvodom na občanoch.
30. 7. 2019   CQD
Co uz k tomuto. Iba tolko ze je to pravda.
1/1